Venčali se Milena Popović i Igor Jurić?! Udovicu Olivera Ivanovića odao prsten! (foto)

Venčali se Milena Popović i Igor Jurić?! Udovicu Olivera Ivanovića odao prsten! (foto)

Autor: | 28/07/2022

6

Prsten Milene Popović pokrenuo nagađanja o tajnoj udaji

Nije tajna da je Milena Popović emotivnu sreću pronašla u zagrljaju Igora Jurića sa kojim se viđa duže vreme, mada je tek nedavno to obelodanila.

S tim u vezi nameće se pitanje kome je posvećena tetovaža „ljubav“, na unutrašnjoj strani podlaktice, koju nam lepa poslanica Skupštine Srbije do sada nije pokazala.

Pročitajte: Majke i domaćice protiv Milene Popović! Žene oštro osudile postupak udovice Olivera Ivanovića, ovo je njen odgovor

Instagram

 

Da li je tu čarobnu reč namenila emotivnom izabraniku ili, ipak, najvažnijem muškarcu u njenom životu, sinu Bogdanu, ostaje nam da nagađamo, ali važno je da posle porodične tragedije nije izgubila veru u nežna osećanja.

Pročitajte: Koga briga za zlurade komentare - Milena Ivanović i Igor Jurić na plaži nazdravljaju svojoj ljubavi (foto)

Privatna Arhiva

 

I ne samo da nije izgubila veru u ljubav, nego se u tajnosti i udala za svog izabranika, uvereni su oni kojima je za oko zapao venčani prsten koji Milena nosi na jednoj od fotografija.

“Da li se to ona pohvalila vereničkim prstenom i burmom?”, pitaju se pratioci intrigantne poslanice.

Instagram

Komentari (6)

Loading
Mj 16:24 28.07.2022
Odgovori

Daliste vi pri sebi o čemu vi pišete dragi novinari toliko problema o koimabi trebali da pišete a vi pišete o udovici čijeg mužasu ubili i nedugo zatim udalase za drugog Bravo.

Jovan 07:00 29.07.2022
Odgovori

Niti prva niti poslednja udovica koja se udala Mlada je još bolje tako nego da bude nešto drugo a može još i da rodi još i neko dete u novom braku što će ih oboje činiti srecnima

Sloba 15:47 29.07.2022
Odgovori

Kako god, od srca vam čestitam i želim vam svu sreću ovog sveta, zaslužili ste.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti