Mišićav, bahat i mnogo mlađi: Šokiraćete se kome Milena Ivanović lajkuje golišave slike na Instagramu FOTO

Mišićav, bahat i mnogo mlađi: Šokiraćete se kome Milena Ivanović lajkuje golišave slike na Instagramu FOTO

Autor: | 24/05/2023

1

Posle porodičnih tragedija koje su ih zadesile, Milena Popović i Igor Jurić uspeli su jedno drugom da vrate osmeh na lice. Prošlog leta su, zajedničkom slikom na Instagramu, potvrdili da su par, a njihova veza održala se do danas.

Instagram

 

Iako se ne eksponiraju u javnosti, Milena povremeno nekom objavom na društvenim mrežama stavi do znanja da njihova ljubav i dalje cveta.

Kad smo već kod društvenih mreža, gde je prilično aktivna, nije prošlo neprimećeno da fotografije na jednom profilu redovno lajkuje. Reč je o mladiću koji se predstavlja kao Nikola Keljanović Kelja, a u opisu njegovog profila, koji prati 140.000 ljudi, istaknuto je: „Kako je Bogu ako je meni ovako? Biće bolje, al' samo nama!“

Pročitajte: Milena Popović prvi put otvoreno o vezi sa Igorom Jurićem - Oliver bi bio srećan što ponovo volim

Instagram

 
 

Na stotinak slika koje je Nikola do sada objavio dominiraju skupi automobili, kadrovi iz teretane, ali i novinski naslovi: „Račun platio 308.510 dinara, 200 eura pocepao iz zabave: Svaki dan mi je ovakav“, „Kompleksaš kruži Beogradom u beloj mečki: Skandalozan natpis na njegovom autu razgnevio narod“, „Oduzeta mu dva poršea, ali se bahati momak ne smiruje“.

Dvadesettrogodišnji Nikola Keljanović Kelja široj javnosti poznatiji je kao „ćaletov sin“ ili vlasnik zlatnog „poršea“, njegov bahat i raskalašni način života često je na meti kritike, a on sam je jednom prilikom izjavio da se njegov otac, koji ima građevinsku firmu u Nemačkoj, ne ponosi njegovim postupcima, kao i da majka često negira da je Nikola njeno dete.

Instagram

 

 

 

„Nije tajna kojim se poslom bavim. Imam najjaču kladioničarsku organizaciju na Balkanu. Time sam počeo da se bavim pre četiri godine. Voleo sam klađenje i sport, tako je sve krenulo. Malo-pomalo i napravio sam biznis“, izjavio je nedavno Nikola Keljanović koga sa Milenom Popović, po svemu sudeći, veže neka tajna veza.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Sebi 09:59 27.05.2023
Odgovori

Pravi primeri našoj deci, i ona i ovaj ko god da je. Ona poznata po svom pokojnom suprugu i uvek će biti samo žena Olivera Ivanovića, velikog čoveka a ovaj bahati stvor jako je dobar izgleda kada ga se i rođeni roditelji odriču. Svakako, vidi se, ceni prave vrednosti...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još