Ovde živi Milena Popović: Zavirite u stan koji porodica Olivera Ivanovića želi da joj oduzme FOTO

Ovde živi Milena Popović: Zavirite u stan koji porodica Olivera Ivanovića želi da joj oduzme FOTO

Autor: | 16/08/2023

3

Stan Milene Popović je topao i moderan 

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, sa sinom Bogdanom živi u stanu uređenom po meri 21. veka. Kutak je moderan, zadovoljava estetske kriterijume savremenog dizajna, ali je, s druge strane, pun topline i ljubavi. Dovoljno da zaključimo kako oni koji u njemu žive imaju stila i ukusa.

Instagram

 

Dnevni boravak krasi siva garnitura, u koju se savršeno „uklopila“ siva mačka, kućni ljubimac od kojeg se Bogdan ne odvaja. Rafiniranost, mudrost i postojanost odlike su ove neutralne boje koja danas dominira u dekoraciji životnog prostora. Kada je o Mileninom stanu reč, uglavnom se ukršta sa zelenim detaljima – jastucima, stolicama, kuhinjskim elementima, ukrasima.

Pročitajte: Pogledajte kako je Milena Popović izgledala pre svih estetskih korekcija na licu FOTO

Dizajneri enterijera svakako preporučuju zelene nijanse jer smatraju da se lako slažu sa drugim tonovima. Boja prirode osvežava prostorije, unosi optimizam i deluje umirujuće.

Instagram

 

Stan Milene Popović nije njena ljubavna oaza

Milenu često viđaju i u Novom Sadu, gde živi njen partner Igor Jurić. Ipak, kutak koji deli sa sinom samo je njihovo malo carstvo.

Instagram

 

Milena, koja je, inače, državni sekretar u Ministarstvu turizma i omladine, često je na meti javnosti – jedni je hvale, drugi više vole da je kritikuju. Kada je otkrivena njena veza sa Jurićem, mnogi je nisu štedeli. Ali, svako ima pravo da bude srećan.

Pročitajte: U zagrljaju najvoljenijeg muškarca - Zavirite na tajnu proslavu 40. rođendana Milene Popović FOTO

‒ Igor i ja smo se slučajno sreli na nekoj televiziji. Oboje smo gostovali, jedno je poranilo, drugo je zakasnilo i jednostavno smo počeli da razgovaramo. Ljudi često pitaju da li nas je zbližila tragedija koja nam se desila, pa se bolje razumemo, ali ne mislim tako. Desilo se nešto ponovo. U njemu sam videla nekoga sa kim mogu da pričam, da provedem vreme, nekoga ko mi je prijao. Desila se ljubav, i to je jedan vrlo lep i kvalitetan odnos. Danas sam zaista srećna i nemam problem da to naglas kažem – otkrila je udovica Olivera Ivanovića prilikom gostovanja kod Slavice Đukić Dejanović.

Instagram

 

 


 

Komentari (3)

Loading
Aleksa 13:54 17.08.2023
Odgovori

Na zalost jedan castan covek je glavom platio da se ova danas razmece. Neko to ipak belezi i na kraju ispostavi racun.

Cvecka 11:41 28.08.2023
Odgovori

Ne zeli niko da oduzme stan njenom detetu vec zele da ga podele na svu decu. Ne moze ona da odlucuje o podeli i da lupeta gluposti.

hellomagazin.rs Boško Karanović

Najnovije vesti