Gori ljubav puna plama: Čolina mlađa ćerka pokazala novog dečka, sve tinejdžerke zavide joj na prezgodnom Aleksandru FOTO

Gori ljubav puna plama: Čolina mlađa ćerka pokazala novog dečka, sve tinejdžerke zavide joj na prezgodnom Aleksandru FOTO

Autor: | 13/02/2023

2

Lara Čolić predstavila novog dečka

Zdravko Čolić retko govori o privatnom životu, ali nema sumnje da su ćerke Una i Lara njegova najveća slabost. U poslednje vreme „kradu“ tati popularnost, uostalom češće viđamo njih na gradskim dešavanjima nego legendarnog pevača.

Pročitajte: Prvi put na crvenom tepihu - Prelepe ćerke Zdravka Čolića uveličale HELLO! Party FOTO

Jakov Simović

 

Šesnaestogodišnja Lara Čolić aktivna je i na društvenim mrežama. Sve što objavi privlači pažnju, pa tako i nedavna fotografija na kojoj je pokazala – novog dečka. Prigušeno svetlo, zagrljaj, nežni pogledi... I naravno, prvo pitanje koje se postavilo samo od sebe glasi – ko je on?

Pročitajte: Dobrodošla je, ali pod jednim uslovom! Dragana Mirković o vezi sina Marka sa njenom koleginicom

Instagram

 

Zove se Aleksandar, mlad je, zgodan i uspešan, bar koliko se može saznati na njegovom Instagram profilu, a da je priča sa Larom ozbiljna govori i činjenica da je u storiju podelio pomenutu zajedničku sliku.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Mirjana 22:39 13.02.2023
Odgovori

Veza ozbiljna za devojčicu od 16 godina. I koji joj je po redu. Zdravkove mezimice neće brinuti o svojim muževima kao što on kaže da njegova žena brine o njemu. Kakva glupost za jednog intelektualca.

Danica 16:05 25.02.2023
Odgovori

Na žalost,ni jedna nije lepa kao Zdravko u mladjim danima, mada ni sad nije los.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti