Posle tajnog susreta Dženifer Lopez i Bena Afleka oglasila se Dženifer Garner: Želim im...

Posle tajnog susreta Dženifer Lopez i Bena Afleka oglasila se Dženifer Garner: Želim im...

Autor: | 05/05/2021

0

Dženifer Lopez i Ben Aflek sreli su se 2002. godine na snimanju filma „Gigli“. Ljubav je planula „iz prve“, pa su se ubrzo verili. Dobili su i zajednički nadimak – Benifer. Ipak, nisu dugo trajali. U međuvremenu su sudbonosno „da“ izgovorili drugim ljudima, dobili decu, razveli se, ulazili u nove veze pa se opet rastajali, a sad kada su oboje slobodni - izgleda da su odlučili da nekadašnjoj ljubavnoj priči pruže još jednu šansu.

Pročitajte: Dženifer Lopez i Ben Aflek nastavljaju gde su stali pre dve decenije? (foto)

Videli su se prošle nedelje u Los Anđelesu, a i drugi su videli njih. Dovoljno da postanu holivudska vest meseca. Iako su posle raskida više puta isticali da su ostali u dobrim odnosima, ovim povodom još se nisu oglasili. Međutim, javila se Benova bivša supruga, Dženifer Garner, tačnije izvor blizak glumici.

- Nije nimalo uzrujana što se Ben viđa sa Dženifer, kao što ne bi reagovala ni da je u pitanju bilo ko drugi. Ona mu želi samo najbolje. Ben je divan otac, a njoj je to najvažnije – otkrio je „doušnik“ magazinu „People“.

Pročitajte: Zbog nje je Ben Aflek ostavio alkohol

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Prošle godine, u intervjuu za „Njujork Tajms“, Aflek je priznao da je razvod od Garnerove nešto zbog čega najviše žali u životu. Dan nakon sastanka sa Džej Lo, Ben i njegova bivša supruga zajedno su odveli decu na bazen, a kako su paparaci primetili, imali su dug i ozbiljan razgovor. U više navrata su se i nasmejali. U Holivudu se odavno zna ko Benu daje najbolje ljubavne savete, a možda mu je ovom prilikom dala i „zeleno svetlo“ kada je u pitanju latino bomba, koja je nedavno stavila tačku na romansu sa Aleksom Rodrigezom.

Situacija je podelila njihove fanove. Dok se jedni i dalje nadaju da će se Aflek vratiti bivšoj ženi i porodici, drugi navijaju da se vrati drugoj Dženifer, onoj koju je upoznao pre skoro dve decenije. Nije lako između dve vatre.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti