Neverovatno: Ćerka Dragane Mirković živi u dvorcu, ima poslugu i milione, a nećete verovati gde radi

Neverovatno: Ćerka Dragane Mirković živi u dvorcu, ima poslugu i milione, a nećete verovati gde radi

Autor: | 26/10/2021

4

Ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića oduvek je govorila da ne želi da bude deo javne scene i da se njene fotografije nalaze na društvenim mrežama. Roditelji su njenu želju ispoštovali, ali javnost uprkos tome jedva čeka da čuje šta se novo dešava u životu dece popularne pevačice.

Pročitajte: Ćerka Dragane Mirković oduševila, pogledajte retku porodičnu fotografiju folk dive

Dragana Mirković, koja poseduje milione i u Austriji živi u pravom dvorcu, posle dugo vremena progovorila je o ćerki Manueli i sinu Marku, te šokirala izjavom o tome koliko su joj deca skromna. Posebno je interesantno čime se njena ćerka bavi uprkos bogatstvu koje njena porodica ima. 

‒ Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u „Ricu“ ‒ rekla je Dragana u emisiji „Prvi red“ i prijatno iznenadila ovom izjavom.

Mirko Tabašević

 

 

 

Komentari (4)

Loading
Hahahhahahha 15:01 26.10.2021
Odgovori

Draga a Mirkovic kazi kako je tvoju cerku poslala skola da odradi jedan ili dva daana na posao, skola tako salje ucenike da rade u prodavnicu, vrtic, ili gdje oni nadju ili ako ih roditelji imaju sa sobom na posao. Nema veze zivis li u dvorcu, stali, ili sator. Sva djeca su ista

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti