Sreća je sada u znaku broja četiri: Prija i Filip nikad srećniji, čestitamo

Sreća je sada u znaku broja četiri: Prija i Filip nikad srećniji, čestitamo

Autor: | 21/06/2022

0

Prija i Filip se vole kao prvog dana

Na današnji dan, pre četiri godine, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izgovorili su sudbonosno “da”.

Njihovo venčanje, te 2018. godine, nosilo je epitet “svadba decenije”, što i ne treba da čudi budući da je raskošnoj ceremoniji prisustvovalo više stotina zvanica, među kojima su bile i najpoznatije ličnosti našeg javnog života. Kuriozitet je i da je ceo događaj mogao da se prati putem televizijskog prenosa.

Pročitajte: Aleksandra Prijović obrisala sve slike sa Filipom, njene reči gađaju pravo u srce - Kao stranca dva, a nekad bili zauvek ti i ja...

Boško Karanović

 

Mladenci su do crkve Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi pristigli u fijakeru, a građansko venčanje obavljeno je kasnije u jednom beogradskom hotelu.

Aleksandra je za kuma izabrala Acu Pejovića, dok je Filipu kumovao proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić.

Pročitajte: Prizor koji topi srca - Filip Živojinović podelio porodičnu fotografiju, sve emocije stale su u tri slova (foto)

Hellomagazin

 

Aleksandrino i Filipovo venčanje bila je retka prilika da vidimo njegovu majku Zoricu Nakić, prvu suprugu Slobodana Živojinovića, pa i da se uverimo da supružnici i nakon razvoda mogu da zadrže prijateljski odnos.

Pročitajte: Zaista oduzima dah - Zavirite u prelepu kuću Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića od pola miliona evra

Instagram

 

Mladi par, koji ima trogodišnjeg sina Aleksandra, i danas važi za jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih, pa se retko kad mogu sresti jedno bez drugog.  

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti