Od miliona prave milijarde: Dragana i Toni u Egiptu sklopili ugovor snova, evo o čemu je reč

Od miliona prave milijarde: Dragana i Toni u Egiptu sklopili ugovor snova, evo o čemu je reč

Autor: | 22/02/2022

1

Suprug Dragane Mirković u Kairu sklopio unosan ugovor

Dragana Mirković nedavno je sa suprugom boravila u Kairu, gde su, piše novi broj nedeljnika Scandal!, sklopili posao koji će im, ako sve bude teklo po planu, doneti milionsku zaradu.

Biznismen Toni Bijelić pre nekoliko godina kupio je od nemačke kompanije „Xenatec“ fabriku i prava za proizvodnju kupe verzije luksuznog automobila „majbah“ i investirao novac u novi početak, a sada je odlučio da ode korak dalje i pozicionira se na novo tržište.

Pročitajte: Daleko od očiju javnosti - Ovako je Dragana Mirković izgledala na venčanju sa Tonijem (foto)

Mirko Tabašević

 
 

Prilikom posete Egiptu suprug Dragane Mirković sklopio je unosan poslovni ugovor, odnosno prodaju „majbah kupea“ u Kairu. Pored toga, u planu je širenje na tlu Saudijske Arabije, što će biti više nego dobar strateški potez uzme li se u obzir koliko bogataša živi u tom delu sveta.

‒ Dragana je skromna i nikada ne potencira priču o materijalnom, ali svakako da joj imponuje što je njen muž vredan i uspešan u poslu kojim se bavi. Ona mu takođe mnogo pomaže, ali nema ni govora da će se povući sa estrade i u potpunosti posvetiti Tonijevom biznisu – navodi izvor pomenutog nedeljnika.

Pročitajte: Posluga otkrila šta se dešava u kući Dragane Mirković u Beču - Zapanjeni smo, nismo verovali šta radi

Mirko Tabašević

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin