Ljubav iz studentskih dana: Pre Radovana Vujovića i ruskog producenta Milena Radulović volela je ovog poznatog glumca (foto)

Ljubav iz studentskih dana: Pre Radovana Vujovića i ruskog producenta Milena Radulović volela je ovog poznatog glumca (foto)

Autor: | 28/03/2022

0

Dečko Milene Radulović bio je ovaj poznati glumac 

Milena Radulović, koja poslednjih godina uspešno gradi karijeru u Rusiji, već duže je u emotivnoj vezi sa ruskim producentom Sergejom Torčilinom. Ovdašnjoj javnosti predstavila ga je na premijeri filma „The Superdeep“, u kome igra glavnu ulogu.

Pročitajte: Sreća posle teških dana - Udaje se Milena Radulović? (foto)

Youtube printscreen

 

Milena je prethodno pet godina provela u zagrljaju kolege Radovana Vujovića, sa kojim je neko vreme i živela pod istim krovom. Mnogi su očekivali da će vezu krunisati brakom, a oni su sve iznenadili odlukom da se raziđu. Kako se pričalo, rastali su se jer su često bili razdvojeni zbog profesionalnih obaveza. Milena je sve više vremena provodila u Rusiji, dok je Radovan u Srbiji išao sa jednog snimanja na drugo, a paralelno je igrao i predstave u pozorištu. Par je i posle rastanka ostao u prijateljskim odnosima, a Radovan Vujović je među prvima pružio Mileni javnu podršku kada je odlučila da progovori o zlostavljanju koje je trpela.

Pročitajte: Podrška Mileni Radulović, važan svedok - Saslušan Radovan Vujović

Instagram

 

Inače, malo je poznat podatak da je prva ljubav lepe glumice njen kolega iz studentskih dana. Mihajlo Jovanović i Milena Radulović upoznali su se na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i zajedno su zakoračili u čarobni svet glume. Mihajlo je pažnju publike privukao ulogom prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića u telenoveli „Crveni mesec“, a igra i u predstavama pozorišta „Boško Buha“ i „Puž“. Na pitanje čime bi se bavio da nije postao glumac, priznao je:

‒ Verovatno bih završio kao fudbaler jer sam kao klinac trenirao fudbal. Voleo sam da budem golman, da bih mogao da se bacam i padam, mada golman, kao i prestolonaslednik, ima veliku odgovornost. (smeh)

Pročitajte: Prebolela raskid - Milena Radulović konačno nasmejana, a evo šta je razlog za to (foto)

GM Production promo

 

Milenu smo prošle godine gledali u seriji „Beležnica profesora Miškovića“ i hit filmu „Toma“, u kojem je igrala treću suprugu Tome Zdravkovića Nadu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti