Pravi romantik: Filip Živojinović, sa sinom Aleksandrom u naručju, otkrio novogodišnju želju (foto)

Pravi romantik: Filip Živojinović, sa sinom Aleksandrom u naručju, otkrio novogodišnju želju (foto)

Autor: | 15/12/2020

0

Filip Živojinović veoma retko objavljuje fotografije iz privatnog života, a u tome ga podržava i supruga Aleksandra Prijović. Ipak, kako je vreme novogodišnje euforije, i kako je i u njihov dom već neko vreme sve u znaku Nove godine, sin Bobe Živojinovića odlučio je da obraduje fanove. Prelepa fotografija, nastala u porodičnom domu, oduševila je sve Filipove pratioce.

- Sve što želim za praznike si ti - napisao je suprug Aleksandre Prijović, koji u društvu majke Zorice uzima malenog Aleksandra u naručje.

Pročitajte: Aleksandra u suzama, jedva došla do reči - Filip Živojinović prvi put o supruzi, prvom poljupcu, veridbi i sinu Aleksandru (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

Novi kućni ljubimac, pas Maša, Aleksandrovo je omiljeno društvo. Pratioci su oduševljeno komentarisali kako je divno što Aleksandra i Filip sina vaspitavaju da gaji ljubav prema životinjama, pa je i novi član deo preslatke porodične fotografije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official)

Inače, dom Aleksandre Prijović poprimio je energiju praznika, jelka je okićena, kamin u pozadini gori i sve je u znaku praznika koji polako pristižu. Raskošna jelka zauzima centralni deo njihovog doma, a ukrašena je sa mnoštvom deda mrazova i ukrasima u zlatnim i crvenim tonovima.

Pročitajte: Aleksandra Prijović bez dlake na jeziku - Ispada da bez Brene i Filipa ne bih uspela!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti