Istopićete se: Nikad viđena fotografija Aleksandre Prijović sa preslatkim sinčićem (foto)

Istopićete se: Nikad viđena fotografija Aleksandre Prijović sa preslatkim sinčićem (foto)

Autor: | 15/01/2021

0

Zimska čarolija u domu Aleksandre Prijović se još nije završila. Pevačica, koja je konačno dobila dragocenu priliku da vreme praznika provede sa suprugom i sinom. Sa Filipom i Aleksandrom provela je dane na zlatiporu uživajući u zimskim radostima, a uživanje se nastavilo i po povratku u topli porodični dom.

Sin Aleksandre Prijović odrasta i uskoro će napuniti dve godine. Mali Aleksandar tek sada počinje da shvata značenje praznične čarolije. Upravo zato njegova majka trudi se da duh praznika još neko vreme zadrži u njihovom domu.

Aleksandra Prijović na društvenoj mreži "Instagram" podelila je do sada neviđenu prazničnu fotografiju sa sinom. Preslatki plavušan mami je uputio poljubac, a u opisu fotografije Prija je napisala "Najslađi poljubac na svetu".

Pročitajte: Vikend za pamćenje - U čijem društvu najviše uživa sin Aleksandre Prijović? (video)

Nedavno je ponosna mama istakla da joj je odmor i vreme provedeno sa sinom izuzetno prijalo:

- Meni je ova godina bila najlepša, 9 meseci sam bila sa sinom. Ja sam sve vreme sa njim. Odmorila sam se i nauživala sam se u ovoj godini - rekla je Aleksandra.

Pročitajte: Aleksandra Prijović izjavom šokirala javnost - Nije mi bilo teško da budem druga!

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića prvi put je ove godine uživao u zimskim čarolijama. Dane je proveo na zimovanju sa mamom i tatom, a porodični dom za njega je bio pretvoren u pravu malu bajku, koja još uvek traje, zahvaljujući njegovim brižnim roditeljima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Slične Vesti