Miroslav Ilić konačno otkrio stav supruge Gordane o sinu kojeg nije priznao: Ja joj zahvaljujem...

Miroslav Ilić konačno otkrio stav supruge Gordane o sinu kojeg nije priznao: Ja joj zahvaljujem...

Autor: | 31/05/2022

3

Supruga Miroslava Ilića ima jasan stav o slučaju "vanbračni sin"

Miroslav Ilić ponovo je dospeo u žižu interesovanja javnosti posle presude po kojoj on jeste biološki otac Devina Antonovića.

Tokom višegodišnjeg postupka pevačeva supruga Gordana Ilić držala se po strani, a Miroslav je konačno odlučio da otkrije kakav je njen stav na tu temu.

Pročitajte: Stravične pretnje! Ovako je izgledao razgovor Mirjana Antonović i Gordane Ilić - A ti si ta otimačica muževa...

Gloria

 

‒ Ne želim da pričam o mojoj supruzi – rekao je na početku.

‒ Ona me je podržavala pedeset godina, i dalje me podržava, i ja joj zahvaljujem na tome.

Miroslav je na taj način demantovao da je presuda uticala na njegov brak, a na pitanje da li je posle svega sa Devinom stupio u kontakt, kratko je rekao:

‒ Ne mogu da pričam, proces je u toku.

Komentari (3)

Loading
Tomić Snežana 09:01 01.06.2022
Odgovori

Koliko je osoba na svetu u svakoj državi, svako ima neki ljubavni život, kada bi o svakom pisali što je neizvodljivo, a nas j ne zanima ko je koju ljubav imao, ZATO BOLJE NE PISATI NI O JEDNOJ OSOBI, ŠTA BI MENE ZANIMALO SA KIM TAMO NEKI PEVAČ ILI PEVAČICA, GLUMAC ILI GLUMICA, ILI BILO KOJA OSOBA IMAJU VANBRAČNE DECE ILI U KOGA SU ZALJUBLJENI, A U KOGA NE, UBIJATE PRAVU LJUBAV ISMEVAJUĆI PONEKAD U POJEDINIM NOVINAMA ILI SREDSTVIMA INFORMISANJA, NE KAŽEM VAŠIM, NEČIJE MOŽDA I NE LJUBAVNE VEĆ DRUGARSKE VEZE, A I KAD SE NEKO VOLI. JA BIH ZABRANILA U SVIM DRŽAVAMA DA SE PIŠE O NEČIJIM LJUBAVNIM VEZAMA, DA ONI KOJI ISKRENO VOLE, MOGU DA ODRŽE SVOJU LJUBAV, A NE DA IM BUDE RASTURENA JER NEKO ZLO PIŠE O NJOJ ILI JE ZAVIDNI OPONAŠAJU I ISMEVAJU. JA INAČE O PEVAČU MIROSLAVU ILIĆU NE ZNAM IŠTA NITI ME ZANIMA, KAO NI ZA LJUBAVNE ŽIVOTE IKOJE OSOBE.

Tetka 17:32 01.06.2022
Odgovori

Odakle u toj zeni toliko zlo, upravo Sam od gledala njen video, kroz kakav je pakao prosila u zatvoru I ludnici, zar je to nije osvestilo, da postane bolja osoba, vec je postala Jo's gory, da posle par deceniju se vrati da dovrsi nezavrseno, I da Miroslav u unisti porodicu, I njega.. Zaboravlja da Bog svi vidi, I zivot vraca sa kamatom, svo njeno zlo ce joj se vratiti.

Denka 22:51 01.06.2022
Odgovori

Žao mi je mladog Devina...luda mater, nekarakteran otac. Želim mu sreću u život.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti