Kao da se ništa nije dogodilo: Dragana i Nebojša Grnčarski ponovo zajedno

Kao da se ništa nije dogodilo: Dragana i Nebojša Grnčarski ponovo zajedno

Autor: | 09/06/2022

1

Dragana i Nebojša Grnčarski zakopali ratne sekire

Pre pola godine javnost je uznemirilo potresno svedočenje Dragane Grnčarski koja je tvrdila da ju je suprug Nebojša duže vreme psihički i fizički zlostavljao, zbog čega je napustila porodični dom i obratila se nadležnim organima.

Pročitajte: Nebojša Grnčarski bacio sve karte na sto - Dragana dva meseca nije videla decu, a onda me zbog jedne stvari lažno optužila za nasilje

Boško Karanović

 

Nebojša Grnčarski, vlasnik modne agencije Select, odgovorio je da su Viktor, Olga i Ignjat odlučili da žive sa njim.

- Njihova odluka je za mene najveća satisfakcija - poručio je, navodeći da mu je sreća dece na prvom mestu.

Boško Karanović

 

Istovremeno, javno je  negirao da je majku svoje dece ikada udario, ali je i izneo niz optužbi o njenom, navodno, nedoličnom ponašanju.

Dragana i Nebojša Grnčarski viđeni zajedno 

Iako je jedini očekivani ishod ove situacije bio razvod, čini se da situacija ide u potpuno drugom pravcu. Bračni par Grnčarski, koji je zajedno 25 godina, odlučio je da pruži još jednu šansu svom braku i pokuša da sačuva porodicu.

Pročitajte: Vidno mršavija - Dragana Grnčarski prvi put u javnosti od kako je prijavila supruga za zlostavljanje

Boško Karanović

 

Nebojša i Dragana Grnčarski prošlog vikenda viđeni su zajedno na Bajlonijevoj pijaci, što je najbolji pokazatelj da su nesporazumi iza njih. 

Komentari (1)

Loading
Nataša 07:41 10.06.2022
Odgovori

Čuj deca su se izjasnila... Oni su mali, verovatno im je tata isprao mozak. Ubeđena sam da je bilo zlostavljanja jer neće žena tek tako da ode iz kuće i da ostavi decu. Sigurno je ucenio i morala je da se vrati. Ova ******* država NIŠTA ne radi da zaštiti zlostavljanu ženu i majku, horor i srednji vek!!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti