Praznici su vreme praštanja: Pomirili se Dragana i Nebojša Grnčarski, prve fotografije

Praznici su vreme praštanja: Pomirili se Dragana i Nebojša Grnčarski, prve fotografije

Autor: | 23/12/2022

0

Dragana i Nebojša Grnčarski na lošu epizodu u bračnom životu stavili tačku

Novogodišnji i božićni praznici dani su koji se tradicionalno provode u krugu porodice, slaveći bliskost, ljubav i zajedništvo. Upravo u tom duhu obeležiće ih i porodica Grnčarski, Nebojša i Dragana, sa svojom decom, Viktorom, Olgom i Ignjatom. Iako se pre nešto više od godinu dana proneo glas da njih dvoje više ne žive pod istim krovom, pa i da je razvod na pomolu, ljubav je ipak pobedila. Dragana i Nebojša ponovo su zajedno, na radost njihovih mališana, a da žive kao sav običan svet uverili smo se i sami kad smo ih u nedeljno jutro sreli u opuštenoj šetnji, nedaleko od zgrade u kojoj stanuju.

Pročitajte: Kao da se ništa nije dogodilo - Dragana i Nebojša Grnčarski ponovo zajedno

Boško Karanović

 

Osim kod pijačnih tezgi sa voćem, zadržali su se i razgledajući ponudu u obližnjoj cvećari. Prvi čovek modne agencije Select i njegova supruga trendove, po svemu sudeći, imaju u malom prstu. Prosto je nemoguće ne primetiti ih na ulici jer čak i kad su ležerno odeveni, izgledaju kao da su upravo sišli sa modne piste. Šik utisak upotpunio je i kućni ljubimac Nestor, kraljevska pudla koja je već pet godina u njihovom domu.

Pročitajte: Vidno mršavija - Dragana Grnčarski prvi put u javnosti od kako je prijavila supruga za zlostavljanje

Boško Karanović

 

Ni Dragana, a ni Nebojša, koji su zajedno 25 godina, ne žele da se osvrću na nemile događaje koji su iza njih, niti da o tome pričaju za medije. Na tu epizodu u svom bračnom životu stavili su tačku, okrenuti ka zajedničkoj budućnosti i pre svega posvećeni deci. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti