Nebojšu Grnčarskog supruga prijavila za zlostavljanje: Šamarao me je i nazivao luzerkom, podnela sam papire za razvod

Nebojšu Grnčarskog supruga prijavila za zlostavljanje: Šamarao me je i nazivao luzerkom, podnela sam papire za razvod

Autor: | 01/10/2021

1

Nasilje Nebojše Grnčarskog prema rečima njegove supruge Dragane...

Prethodne nedelje, protiv Nebojše Grnčarskogvlasnika poznate modne agencije u Srbiji, supruga Dragana podnela je krivičnu prijavu, otpuživši Nebojšu za zlostavljanje u porodici, navodi "Kurir".

Prema rečima izvora, bivša manekenka je supruga prijavila zbog incidenta koji se dogodio u januaru, u njihovom stanu u Beogradu, a istog dana je, kako se navodi, podnela i zahtev za razvod braka. Prema njenim rečima, maltretiranja psihičke prirode trajala su mesecima, ali je sve kulminiralo 4. januara ove godine. Te večeri, dok je kako kaže ona sedela i čitala knjigu, Grnčarski joj je navodno prišao, rekao joj da je "luzerka koja nikad ništa u životu nije napravila", kao i da je "i Ciganka mogla da mu rodi troje dece", a onda ju je stegao za obe ruke i počeo da je trese.

Pročitajte: Dragana i Nebojša Grnčarski - Teško je održati brak u vremenu u kome živimo

- Pošto je, kako tvrdi, ona ćutala, Nebojša se dodatno iznervirao, vikao joj "mutava, progovori", a onda joj je lupio nekoliko šamara - dodaje izvor za "Kurir".

Dragana je u prijavi protiv supruga otkrila da je tada prvi put napustila njihov zajednički stan.

- Vratila se nedelju dana kasnije na njegovu molbu. Verovala je u njegova obećanja da se to nikad više neće ponoviti i da se on iskreno kaje. Tada je sve prećutala i nije ga prijavila zbog dece. Međutim, skoro devet meseci kasnije, ipak je podnela prijavu za fizičko nasilje, jer je skupila hrabrosti da prekine agoniju koja je iz dana u dan bila sve gora - otkrio je izvor.

Prema daljim navodima izvora, Dragana se u avgustu definitivno iselila iz njihovog stana jer su uvrede i pretnje postajale sve gore.

Pročitajte: Nebojša Grnčarski - U životu sam dobio više nego što sam očekivao, a manje nego što sam zaslužio

Luka Šarac

 

- Nije je više fizički maltretirao, ali je nastavio s psihičkom torturom. Nazivao ju je kurvom, nesrećnicom, paćenicom, alkoholičarkom.

Na čitavu priču, prema rečima izvora, nekadašnja manekenka je rekla:

- Tačno je da sam podnela zahtev za razvod braka. Sve ostalo ne želim da komentarišem.

Sa druge strane, Grnčarski tvrdi da nasilja nije bilo.

- Fizičkog i psihičkog maltretiranja nije bilo. Ona je samovoljno, dok sam bio sa troje dece na putu, izašla iz stana i preselila se na nepoznatu lokaciju. Troje dece je ostavila sa mnom poslednja dva meseca. Za to vreme ih je zvala samo nekoliko puta i tri puta je bila u stanu da ih vidi. Čime se sada bavi i šta radi, nemamo nikakav uvid ni deca ni ja, a ostale stvari ćemo rešiti brakorazvodnom parnicom.

Komentari (1)

Loading
Dusica 12:55 02.10.2021
Odgovori

Veoma me potresla bracna kriza ovo dvoje divnih ljudi. Imali su skladan brak i tuzna sam zbog njih.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti