Vidno mršavija: Dragana Grnčarski prvi put u javnosti od kako je prijavila supruga za zlostavljanje

Vidno mršavija: Dragana Grnčarski prvi put u javnosti od kako je prijavila supruga za zlostavljanje

Autor: | 29/10/2021

0

Pre nešto manje od mesec dana Dragana Grnčarski odlučila je da protiv supruga Nebojše podnese krivičnu prijavu, otpuživši ga za zlostavljanje u porodici

Bivša manekenka je supruga prijavila zbog incidenta koji se dogodio u januaru, u njihovom stanu u Beogradu, a istog dana je, kako su pisali domaći mediji, podnela i zahtev za razvod braka. Prema njenim rečima, maltretiranja psihičke prirode trajala su mesecima, ali je sve kulminiralo 4. januara ove godine. Te večeri, dok je kako kaže ona sedela i čitala knjigu, Grnčarski joj je navodno prišao, rekao joj da je "luzerka koja nikad ništa u životu nije napravila", kao i da je "i Ciganka mogla da mu rodi troje dece", a onda ju je stegao za obe ruke i počeo da je trese.

Pročitajte: Nebojšu Dragana Grnčarski prijavila supruga za zlostavljanje - Šamarao me je i nazivao luzerkom, podnela sam papire za razvod

ATA Images

 

Pravosuđe se bavi slučajem, a Dragana je svesna da život mora da nastavi dalje. Hrabra i sigurna u sebe, pojavila se sinoć na jednom prestižnom beogradskom događaju, a sve oči bile su uprte u nju. 

Pročitajte: Dragana i Nebojša Grnčarski otvaraju vrata svog stana kod Botaničke bašte - Mi smo starinska porodica (foto)

Boško Karanović

 

Nasmejana, i vidno mršavija, nekadašnja manekena po ko zna koji put pokazala je da je dama od stila. Obučena sva u crno, sa prelepom svetlijom plavom kosom, i širokim osmehom, pravi je primer da i kada je najgore, čovek može da pronađe snagu i podignute glave izađe pred ljude. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin