Jovana i Željko Joksimović: Crkveno venčanje u društvu najbližih

Jovana i Željko Joksimović: Crkveno venčanje u društvu najbližih

Autor: | 14/09/2014

0

U Crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu venčali su se Željko i Jovana joksimović.

Iako su mnogi pomislili da će ovom prilikom i krstiti dete, to se nije dogodilo. Krštenje deteta je naknadno zakazano, o čemu će vas SCANDAL! obavestiti.

Željko i Jovana su se sami dovezli na svoje venčanje, a sa sobom su poveli i sina Kostu, a u porti crkve su morali da čekaju jedno vreme. Proneo se bio glas da su kasnili na sopstveno venčanje, jer ih novinari nisu videli jer su bili parkirani u porti iza crkve i čekali su da se venčanje zakazano pre njihovog završi, nakon čega su ušli u crkvu.

Jovana je nosila venčanicu, a Željko crno odelo.

Venčanje je obavljeno u najužem krugu prijatelja i kumova. Mladoženjin kum bio je Bane Obradović, Željkov dugogodišnji prijatelj i menadžer, dok je Jovanin kum bio Srđan Predojević. Venčanju su prisustvovali i roditelji od mladenaca i njihovi najbliži prijatelji.

Svadbeno veselje se nastavlja u restoranu "Franš". Na svadbu su došli Ceca, Lepa Brena, Ana Bekuta, Čeda Jovanović, Emina Jahović, Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić, Dragan Bjelogrlić, Sandra Perović, Jelena Trivan, Sandra i Branko Radujkov, Zoran Bašanović, poznati advokati iz Beograda...

2014-09-14 17.22.28_resized_1

2014-09-14 17.24.28_resized_1

2

3

4

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted
(zabranjeno preuzimanje teksta i fotografija bez pismene dozvole autora)

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin