Romantični Joksimovići: Jovana i Željko ovako proslavljaju godišnjicu braka (foto)

Romantični Joksimovići: Jovana i Željko ovako proslavljaju godišnjicu braka (foto)

Autor: | 14/09/2020

0

Jovana i Željko godišnjicu braka proslavljaju čak tri puta. Početkom godine mogli ste da pročitate da Jovana i Željko Joksimović slave osmu godišnjicu braka, a evo sada opet brojka je ista. Za one koji ne znaju, poznati par prvo je sklopio brak na egzotičkoj destinaciji daleko od očiju javnosti. Slavni par je 20. januara 2012. u tajnosti izgovorio sudbonosno “da” na Maldivima. Samo nekoliko dana kasnije, tačnije, 2. februara, ozvaničili su građanski brak sklopljen na Maldivima, za koji se ispostavilo da je nevažeći.

Pročitajte: Oduševiće vas fotografije - Ovako Jovana i Željko Joksimović uživaju na odmoru

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана 19. Јан 2020. у 11:03 PST

–  Reč je o papirološki najkomplikovanijem venčanju ikada. Godišnjice su nam dakle: 20. januara, 2. februara i 14. septembra – rekla je svojevremeno za “Hello! “Jovana. Jovana i Željko treću godišnjicu proslavljaju i od 2014. godine, kada su se u beogradskoj crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu zakleli na večnu ljubav. Da se i sami često zbune oko proslave godišnjice, poznati pevač je priznao za naš magazin.

– Često zaboravimo ovu drugu godišnjicu, u stvari, Jovana je nikad ne zaboravlja. Ona meša datume. Ja kažem 2. februara: “Zlato, srećna ti godišnjica”, a ona odgovori: “Zar nije četvrtog?” – rekao je Željko svojevremeno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана 14. Јан 2020. у 8:06 PST

Jovana i Željko - Godišnjica braka uz večeru, muziku i ljubav

A kako je danas 14. septembar, Željko i Jovana odlučili su da šestu godišnjicu crkevnog braka proslave na romantičan način. Lagana muzika, prijatan ambijent i ukusna večera - bolje ne može. Srećni, raspoloženi i zaljubljeni kao prvog dana, Jovana i Željko godišnjicu proslavljaju uz sve veće radosti i uspehe svojih mališana.

Jovana je objavila "stori" na "Instagramu" napisavši da je veoma srećna i voljena, o čemu najviše svedoči sjaj u njenim očima.

Pročitajte: Sudbinska ljubav - Jovana i Željko Joksimović proslavili osmu godišnjicu braka

Čestitamo!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, instagram printscreen

Slične Vesti

Najnovije vesti