Jovana i Željko iskreni su i požrtvovani supružnici, a kakve su komšije?

Jovana i Željko iskreni su i požrtvovani supružnici, a kakve su komšije?

Autor: | 16/10/2020

0

Željko i Jovana Joksimović nedavno su napustili luksuzni stan od 220 kvadrata u kojem su živeli i svoj dom preselili su u božanstvenu kuću. Poznati bračni par kupio je raskošnu vilu sa prelepim dvorištem kako bi njihova deca, sin Kosta i ćerke Ana i Srna uživali u svakom momentu. Oko njihovog doma nalaze se visoke zidine, pa su im mir i privatnost zagarantovani. Susedi, naravno, znaju da se u najlepšu kuću u toj ulici doselio poznati par i ponosni su na to.

- Jovana je divna komšinica. Nikada joj ne bude teško da se javi i pozdravi sa mnom. Iskren da budem, retko ih viđam jer obično iz kapije odjure automobilom. Međutim,  kada se ukaže prilika da je sretnem na ulici, divna je i pristojna žena. Čuju se često dečica koja se igraju po dvorištu, a kako i ne bi kada žive u ovakvoj raskoši. Napravili su svoj dom i mir, to je nova porodična oaza - rekao je za "Blic" prvi komšija koji mališane čuje, ali retko viđa.

Pročitajte: Željko i Jovana Joksimović slave - Srećan rođendan našim princezama! (foto)

Kako je reč o elitnom delu Beograda, komšije nisu bile baš raspoložene da pričaju o poznatim susedima za koje kažu da retko šetaju okolnim ulicama.

- Čitao sam u novinama da ovde žive već nekoliko meseci, ali verujte mi jednom sam ih samo video. Jovana je vozila bliznakinje u automobilu. Video sam da je imala na licu neke tamne naočare, tako da nisam siguran da li je bila bez šminke. Kada sam i sa drugim komšijama pričao, zaključili smo da oni ne izlaze iz vile. Tu su njihova četiri zida, sve je na visokom nivou, imaju portira. On brine ko ulazi i o bezbednosti. Jednostavno, Jovana je sakrivena od javnosti i to tako treba da bude. Žive svoj život i tako treba - rekao je čovek koji živi u njihovoj blizini.

Pročitajte: Romantični Joksimovići - Jovana i Željko ovako proslavljaju godišnjicu braka (foto)

foto: youtube printscreen

Jedna komšinica oduševljena je Jovanom i njenom harizmom.

- Znam na koju Jovanu mislite, ona je predivna. Stalno sam je gledala, mnogo je harizmatična. Srela sam je nekoliko puta i jednom prilikom kad sam joj mahnula, ona mi je uzvratila sa osmehom. Imam osećaj kad god sam je srela da je bila u nekoj žurbi. Tako danas funkcioniše ovaj mladi svet, idu od cilja do cilja, bez pauze. Viša je uživo nego kada sam je gledala na televiziji. Zgodna je, znao je Željko koga će da izabere - izjavljuje kroz osmeh baka za ovaj dnevni list.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram