Tuga u domu Katarine Grujić, pevačica u suzama potvrdila najcrnje vesti

Tuga u domu Katarine Grujić, pevačica u suzama potvrdila najcrnje vesti

Autor: | 09/02/2022

2

Neutešna Katarina Grujić potvrdila tužne vesti

Samo nekoliko dana pošto je obelodanila da se sa suprugom Markom Gobeljićem i ćerkicom Katjom useljava u svoj novi prelep stan u Beogradu, Katarina Grujić slomljena je od bola. 

Pročitajte: Katarina Grujić izašla iz porodilišta, Gobeljić zaplakao kada je video ćerku (foto)

Miomir Milić

 

Naime, Kaći je preminula baka a tužne vesti podelila je na svom Instagram profilu.

"Moja baka Olga, moja divna bakica, baka koja je bila najbolja na svetu, koja je bila anđeo na zemlji, a sada i na nebu. Moja baka Olga koja je ulepšala moje detinjstvo, pored koje sam odrasla i naučila šta je prava ljubav i poštovanje! Moja baka, koja je svake subote i u 89-oj godini išla peške od Voždovca do Hrama i nazad, moja baka koja je bila večita devojčica, moja druželjubiva baka koja je obožavala ljude, a najviše mlade, moja baka koja je do poslednjeh daha volela svog Dragana.

Sada si pored svog Dragana na nekom lepšem mestu, držite se za ruke, čuvate nas i šaljete nam mile poljupce. Jako nedostajes meni i tvojoj Katici. Neka ti je večna slava najmilija moja bakice Olga - napisala je pevačica objavivši prelepe fotografije sa bakom. 

 

Komentari (2)

Loading
Željka 12:10 10.02.2022
Odgovori

Ako nemate pametnije vesti, nemojte nas smarati ni sa ovim! Koga briga za nju, a kamo li za njenu baku.

Fatima 07:17 12.02.2022
Odgovori

Iskreno saucesce a ovoj osobi Zeljki porucujem da joj nije unosan komentar jer da si koga izgubila nebi tako pisala.Stidi se

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti