Tek venčani Katarina Grujić i Marko Gobeljić otkrili pol bebe, ime će vas oduševiti

Tek venčani Katarina Grujić i Marko Gobeljić otkrili pol bebe, ime će vas oduševiti

Autor: | 07/09/2021

0

Trudna Katarina Grujić otkrila pol i ime bebe

Godinu i po dana od početka zabavljanja folk zvezda Katarina Grujić (29) i fudbaler Marko Gobeljić (28) zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav. Zaljubljeni par opštinsko venčanje organizovao je pred oko petnaestak zvanica na zakupljenom imanju u Čeneju, koje je u saradnji sa agencijom za planiranje događaja bajkovito dekorisao belo-zlatnim detaljima. Katarina i Marko potrudili su se da njima i njihovim najmilijima intimno veselje ostane zauvek u sećanju, stoga su za tu priliku angažovali dva benda, a žurka je potrajala do sitnih sati. Pevačica, koja je u šestom mesecu trudnoće, plesala je čitave večeri, a dan nakon venčanja, za „Story“ je otkrila da je sve proteklo baš onako kako je zamišljala i da će venčanje pamtiti do kraja života.

Pročitajte: Tajno venčanje na prelepom imanju - Katarina Grujić i Marko Gobeljić jedno drugom rekli su da

- Znam da svi moju trudnoću povezuju s veridbom i venčanjem, ali moram da kažem da sam saznala da sam u drugom stanju tek nakon prosidbe. Želeli smo zajedničko dete, radili smo na tome, a eto, želja će nam se ostvatiti krajem decembra - ekskluzivno za Story je rekla Katarina. Na pitanje da li nosi dečaka ili devojčicu pevačica je za „Story" presrećno odgovorila: 

ATA Images

 

- Devojčicu i nazvaćemo je Katja. To je prelepo ime, počinje isto kao moje na K, a odlično se slaže s prezimenom Gobeljić. Marko kaže da nam dolazi još jedna princeza, ali po tome kako šutira ne bih baš rekla. Stalno je prekrštenih nogu ili se rita, nema između. Izgleda da će biti prava kombinacija mene i Marka – dama i fudbaler.

Story

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti