Ona je pobednik Survivora, bravo! Mišljenja su podeljana, šta vi kažete

Ona je pobednik Survivora, bravo! Mišljenja su podeljana, šta vi kažete

Autor: | 01/06/2022

2

Pobednik Survivora čeka se sa nestrpljenjem

Ovogodišnje izdanje Survivora, avanturističkog rijalitija koji je privukao veliku pažnju gledalaca, bliži se kraju. Finale je zakazano za 4. i 5. jun, a na društvenim mrežama ne prestaje uzavrela polemika na temu – ko je zaslužio prvo mesto i nagradu.

Pročitajte: Milica Dabović bacila oko na najzgodnijeg učesnika Survajvera - Da je slobodan, bio bi moj!

Survivor printscreen

 

Milica Dabović, Stevan Stevanović i Nađa Erić su se, za sada, izdvojili od konkurencije. Da li je neko od njih zaista pobednik, saznaćemo uskoro.

Pročitajte: Životna priča učesnice Survajvera nateraće vam suze na oči - Mamu su sahranili deset dana nakon što me je rodila

Survivor printscreen

 

“Samo je Nađa Survivor, svi ostali igraju neku igru. Nema veće pobede nego kad je odnese autsajder, i za to svim srcem navijam. Survivor je igra preživljavanja, a Nađa je definitivno pobednik, jer preživeti ove uslove sa ovim ljudima... Bravo”, poručuju fanovi mlade Beograđanke, koja je simpatije pridobila i potresnom životnom pričom.

Na internim kladionicama odlično se kotira i Stevan, koga prati nadimak „suštinski“, zbog njegovih „poštapalica“ u govoru.

Pročitajte: Zgodni profesor očarao je ulaskom u Survivor, a malo ko zna da je baš on Cecu odveo do oltara (video)

Survivor printscreen

 

Istovremeno, mogu se pročitati i komentari na račun takmičara koji su prerano ispali, kao što je Ramiz, koji je po mišljenju pojedinih zalužio da stigne do finala.

Bilo kako bilo, ostalo je još nekoliko dana do velikog finala, kada ćemo saznati ko je, ne samo preživeo, već i pobedio.

Ko zaslužuje pobedu u Survivoru?

Komentari (2)

Loading
Lara 15:00 02.06.2022
Odgovori

Samo Nadja !!!! POBEDNICA !!!!! Ovaj sljam od dabovicke ne znam kako je uopšte ušao u taj rijaliti GLUPACA , ceo život samo prosi i kuka, neka ide u svoju cg slepica pa tamo neka kuka.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti