Milica Dabović bacila oko na najzgodnijeg učesnika Survajvera: Da je slobodan, bio bi moj!

Milica Dabović bacila oko na najzgodnijeg učesnika Survajvera: Da je slobodan, bio bi moj!

Autor: | 22/03/2022

0

Milica Dabović ne krije osećanja

Cecu je ostavio bukvalno pred oltarom, ali – možda će Milica Dabović imati više sreće. Ako se sećate kako se Stevan Stevanović maestralno snašao u ulozi koja mu je pre nekoliko godina bila poverena u spotu folk-zvezde za pesmu „Lažov notorni“, onda znate da se na kraju te muzičke priče ipak nije udala za njega. Sada je, međutim, zgodni ragbista i profesor pred novim izazovom, a to je nekadašnja košarkaška reprezentativka, koja je jednako zgodna i – prilično zainteresovana.

Pročitajte: Zgodni profesor - Sinoć je očarao ulaskom u Survivor, a malo ko zna da je baš on Cecu odveo do oltara (video)

Dejan Milićević

 

Prošlo je tek nedelju dana otkako se oboje greju pod suncem Dominikanske Republike, gde se takmiče u rijalitiju Survivor. Još je rano da prognoziramo ko će imati više sreće, mada su oboje pokazali da su u top-formi. Milica nije gubila vreme, pa je odmah rekla da gaji simpatije prema Stevanu. Doduše, nije to rekla njemu. U intimnom razgovoru sa Minom Nikolić, koji su zabeležile i kamere, otkrila je šta oseća:

‒ Da je Steva slobodan, bio bi moj. Blago devojci koja ga ima!

Pročitajte: Isti gen, gluma ih je očarala - Mininog oca nacija je obožavala, a on nju, njihov brod i vreme koje su provodili zajedno

printscreen

 

Interesantno je da se njegova devojka takođe zove Milica i da je, pred Stevanov put na drugi kraj sveta, izjavila da se ne plaši jer nimalo nije ljubomorna. No, život piše romane i svašta može da se dogodi kada ste daleko od civilizacije, prepušteni sami sebi. Posebno ako u obzir uzmemo nedavno košarkašičino „priznanje“  da joj je Stevan velika podrška i da joj prijaju razgovori sa njim...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti