Životna priča učesnice Survajvera nateraće vam suze na oči: Mamu su sahranili deset dana nakon što me je rodila

Životna priča učesnice Survajvera nateraće vam suze na oči: Mamu su sahranili deset dana nakon što me je rodila

Autor: | 13/05/2022

3

Nađa Erić, učesnica Survivora, 22. rođendan proslavila je u Dominikanskoj Republici, a tom prilikom prijatelji iz plemena poklonili su joj nakit koji su napravili od materijala pronađenog na ostrvu.

‒ Napraviti nešto ni od čega je najlepši poklon, stvarno ‒ zahvalila im je Nađa, koja je javno priznala da je srećna što je uspela da sačeka rođendan kao takmičar.

‒ Kada su počeli da me nominuju, bila sam ubeđena da ću ubrzo krenuti za Beograd, ali još sam ovde.

Pročitajte: Da li nas oči varaju? Rodila se prva ljubav u Survajveru - Boki Perić ne skida osmeh sa lica (foto)

Dragan Mujan

 

Za svoje 22 godine Nađa je osetila previše tuge i bola.

‒ Sve je počelo 18. aprila 2000. godine. Mojoj mami najveća želja je bila da rodi ćerku i da se devojčica zove Nađa. Porođaj je prošao u najboljem redu, izgledalo je da je sve kako treba, čak smo došle kući. Međutim, lekari su napravili grešku prilikom porođaja, mama je dobila sepsu, upala u komu i već posle deset dana je bila sahrana. Svi članovi uže i šire familije pokušavali su da doprinesu na svoj način. Ipak, u vrtiću su deca govorila „moja mama“, a ja „moja tata“ ‒ ispričala je Nađa kroz suze.

Pročitajte: Zgodni profesor - Sinoć je očarao ulaskom u Survivor, a malo ko zna da je baš on Cecu odveo do oltara (video)

Youtube printscreen

 

Otac se nije baš najbolje snašao sa malim detetom, pa je ćerku ostavio kod babe i dede sa majčine strane.

‒ Oni su preuzeli brigu o meni prvih nekoliko godina mog odrastanja. Baba mi je bila bog, sa njom sam bila najviše povezana.

Pročitajte: Ivana Banfić posle teške povrede u Survivoru hitno operisana - Hodam uz pomoć štaka...

Instagram

 

Nađa Erić - Sreća nije dugo trajala...

Idiličan period se završio naglo, kada se otac ponovo oženio.

‒ Sa maćehom sam imala turbulentan odnos. Bila je mlada i nije se snašla u novoj situaciji, pa je burno reagovala na neke moje „greške“. Prečesto je bilo buke i dreke, ali i udaraca. Pokušavala sam da budem što duže nad knjigom, samo da ne bih morala da sedim sa njom. Kada su se razveli, bila sam najsrećnije dete na svetu. Mislim da ova rečenica najbolje govori koliko mi nije prijao njihov brak, njihovo neslaganje i njen način vaspitavanja koji je bio pregrub ‒ otkrila je Nađa u svojoj ispovesti pred kamerama.

Pročitajte: Boki Perić tri meseca provešće u Dominikanskoj Republici, ali nije sve kao u raju - To nisu obični ujedi

Zoran Lončarević

 

‒ Tata i ja ostali smo sami. Taj period pamtim kao najlepši, ali je najkraće trajao. Našao je novu devojku i kula se opet srušila. Sve divno što smo nas dvoje imali, svi naši mali rituali, sve je to nestalo: pravljenje toplih sendviča uveče, igranje igrica, odlasci na skijanje i na more. Ponovo sam izgubila odnos sa tatom, koji je počeo da pije. Još kratko sam živela sa njima, jer sam shvatila da mi ne prija nemati porodicu. Nisam imala utisak da tu pripadam, pa sam otišla ‒ zaključila je.

Komentari (3)

Loading
Jasna 22:13 13.05.2022
Odgovori

Gledam Survajver i sinoć sam čula ovu pretužnu priču. Vidi se da je devojka nesigurna, tiha, nema samopouzdanju, da traži podršku, da je predobra, kada joj pogledate oči vidi se neka tuga. Majku nije upoznala, maćehe je tukle i maltretira le, otac alkoholičar. Od kuće do kuće od babe do tetke... Ima mnogo ovakvih priča, ova je ovde zato što devojku u takmičenju hoće već 40 dana da ju njeni suigrači izbace napolje, iako se devojka bori kao lav i takvo joj je i srce. Drugi likovi glume, manipulišu i maltretiraju Nađu da joj se još više divim kako sve to izdržava. Ona samo želi društvo, da niko ne viče i ne vrišti na nju-Ejj ljudi, jedan Survajver gde ju veoma ozbiljno maltretiraju. Jadno malo mače.

Stojan 00:15 01.06.2022
Odgovori

Pobedi ih sve.sve foliranti na čelu sa bolesnom Milicom i odvratnim Stevanom folirantom.bravo devojčice sto si izbacila Mašu

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još