Najbolji od svih: Nevena i Stefan pobednici Survivora 2022

Najbolji od svih: Nevena i Stefan pobednici Survivora 2022

Autor: | 06/06/2022

0

Pobednik Survivora 2022 sa nestrpljenjem se čekao 

Stefan Nevistić iz crvenog plemena prvi je pobednik ovogodišnjeg takmičarskog šou programa Survivor. Ovaj rođeni Kraljevčanin je visok 184 cm i nema devojku. Ponosan je na svoj vedar duh i nadao se da će tokom Survivora uspeti da ga zadrži.

- Voleo bih da baš testiram sebe. Ješću bilo kakve trave, skuvaću neku mešavinu, ako bude dozvoljen ribolov, probaću i to i pokušaću maksimalno da se snađem - rekao je Stefan pre početka Survivora, pre tri meseca, u razgovoru za Nova.rs.

Pročitajte: Ona je pobednik Survivora, bravo! Mišljenja su podeljana, šta vi kažete

Promo

 

Stefan je u duelu, u finalu sezone, pobedio Milicu Dabović i odneo pobedu kao crveni predstavnik Survivora 2022. godine. On radi u Crvenom krstu Srbije kao asistent na programu delovanja u nesrećama.

Kao pobednik Survivora osvojio je petnaest hiljada evra. 

 

 

Ko je Nevena, prva žena koja je pobedila u Survivoru

Nevena Blanuša je prva žena pobednica Survivora iz našeg regiona. Ona je pobedila svog saigrača Gorana i upisala se u istoriju kao prva žena iz regiona koja je pobedila u uzbudljivom takmičarskom šou programu. 

- U Survivoru sam naučila da se svaki san može ostvariti ako ga dovoljno jako želiš i da ništa nije nemoguće - rekla je Nevena, koja je magistar kineziologije, trenerica, asistentkinja u sportskoj prodaji.

Pročitajte: Životna priča učesnice Survajvera nateraće vam suze na oči - Mamu su sahranili deset dana nakon što me je rodila

Promo

 

U Survivor je ušla naknadno, nije bila tu od samog početka. Umesto 72, bila je u Survivoru "samo" 58 dana.

- Osoba sam koja ima jasno zacrtane ciljeve u životu. Znam biti jako tvrdoglava i uporna u želji da ostvarim zacrtano. Osoba sam čvrstog karaktera, iskrena i dosta smokritična. Moj karakter je ujedno i moj najveći pokretač. Svakog dana me tjera da istražujem, učim i radim na sebi. Veselim se svemu što me čeka. I teškim i lijepim trenutcima. Sve je to dio igre. Prednost bi mi mogao biti naknadni ulazak s više enrgije za natjecanje. Mislim da će mi najveći izazov biti glad, a u tim trenutcima i disanje - rekla je ona o svom učešću u takmičenju koje je uzdrmalo region.

I Nevena je kao pobednica Survivora 2022 osvojila petnaest hiljada evra.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti