Zgodni profesor: Sinoć je očarao ulaskom u Survivor, a malo ko zna da je baš on Cecu odveo do oltara (video)

Zgodni profesor: Sinoć je očarao ulaskom u Survivor, a malo ko zna da je baš on Cecu odveo do oltara (video)

Autor: | 15/03/2022

0

Stevan Stevanović očarao ulaskom u Survivor

Oženio se Cecom i pobegao na pusto ostrvo! To bi bio interesantan scenario... Doduše, jeste zaprosio folk zvezdu pre nekoliko godina, u spotu za duet sa Sašom Matićem, „Lažov notorni“. Tada je dobio laskavu titulu – najzgodniji profesor u Srbiji.

Pročitajte: Strast u pogledima nisu mogli da sakriju - Ljubav nije potrajala, a posle Cece on se vratio bivšoj ženi (foto)

Dejan Milićević

 

Stevan Stevanović ponovo je pred našim očima i narednih nedelja pripadnice lepšeg pola imaće jedinstvenu priliku da se dive njegovom savršeno isklesanom telu. Pod suncem Dominikanske Republike nije mu potrebno mnogo odeće, a videćemo kako će se snaći pred izazovima u karipskom izdanju rijalitija „Survivor“.

Instagram

 

Stevan Stevanović oduševljava lepši pol 

Stevan ima 29 godina, završio je ekonomski fakultet i radi kao profesor, a u slobodno vreme je lični trener i kapiten ragbi-reprezentacije Srbije. Veoma je uspešan u svetu fitnesa, o čemu govori i podatak da ga na Instagramu prati više od 136.000 ljudi. Za pomoć mu se rado obraćaju svi koji bi voleli da imaju gomilu mišića kao on, a oni su rezultat svakodnevnih treninga u teretani i sporta koji mnogi smatraju grubim.

No, ragbi ima svoje prednosti, njime ne može svako da se bavi. Zahteva hrabrost, upornost i izdržljivost, osobine koje i te kako dolaze do izražaja i u projektima kao što je „Survivor“, gde treba da date sve od sebe ako nameravate da ostanete u igri, odnosno „preživite“ na ostrvu daleko od civilizacije.

Pročitajte: Sa samo 22 godine Ceca je saznala da ima problem da zatrudni - Ona joj je pomogla da dobije Veljka

Instagram

 

U biografiji zgodnog ragbiste i profesora ističe se podatak da je pozirao čuvenom Brusu Veberu za prestižni „V Magazin“. Kad bacite pogled na slike u novinama, a i na njegovom nalogu na Instagramu, jasno vam je zašto studentkinjama nije lako da se skoncentrišu na ono što predaje.

Jedino što nismo mogli da otkrijemo je njegov emotivni status. U jednom intervjuu rekao je da još čeka onu pravu i da bi zbog nje otišao na kraj sveta... Nije poznato da li ju je u međuvremenu našao, a ako nije – konkurs je otvoren. Nismo ga, doduše, pitali za odobrenje, ali verujemo da nam neće zameriti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti