Vila u Staroj Pazovi u potpuno novom ruhu: Šta se to danas slavi u domu Seke Aleksić? (foto)

Vila u Staroj Pazovi u potpuno novom ruhu: Šta se to danas slavi u domu Seke Aleksić? (foto)

22/01/2021

0

Seka Aleksić i Veljko Piljikić sinonim su za skladan brak ispunjen ljubavlju i poštovanjem. Pre tačno godinu dana njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana, a njihova sreća od tada je nemerljiva. Sin Seke Aleksić, mali Jovan danas slavi svoj prvi rođendan, zbog čega je u porodičnom domu u Staroj Pazovi sve spremno za proslavu u krugu porodice.

Seka je za svog mezimca sve uredila, a tema njegove prve proslave je džungla, pa je porodični dom već dekorisan za rođendan mališana.

Pročitajte: Seka Aleksić na Badnji dan izgubila je oca, ove godine u njenom domu čarolija je ponovo tu

Instagram story printscreen @seka_aleksic

Rođenje sinova, prvo Jakova, a zatim i Jovana najradosniji su događaji u životu Seke Aleksić i Veljka Piljikića, a povodom prvog rođendana malog Jovana, Seka je sinu uputila dirljivu poruku:

- Ovo je tvoja jedna kapljica života više. A život je okean i to ćeš sa godinama spoznati. Da ga ne brojiš i ne meriš u kapljicama, jer je sve to mnogo dublje nego što se čini sa površine za onoga koji posmatra. Da znaš da ako ne leči i ne hrani, da nije ljubav. Da je čuvas kao kap vode na dlanu, ali da je ona more sa nepresušnim pritokama. Da je ljubav u sjaju u očima i po vrhovima prstiju, da je možes dodirnuti baš u zagrljaju.

Zato te grlimo, nikada jače, nikada snažnije. Da znaš da smo tu za tebe, da te volimo, da pazimo, čuvamo, da sve možeš. Da nas imaš, da verujemo u tebe sada isto koliko smo verovali u tebe i kada si bio zamisao, kada si bio slika sa ultrazvuka, kada si bio pokret u stomaku, prva bol ili udah. Da nikada nismo prestali da verujemo i da nikada nećemo. Želim ti da naučiš da je bezbedno verovati, jer mi jesmo i sada imamo razlog više da verujemo još snažnije. Jovane, srećan rođendan. Veruj mi, ovo je tek početak dugog putovanja, a ti si napravio prvi korak - napisala je ona na svom "Instagramu" uz fotografiju, preslatkog dečaka.

Pročitajte: Divna supruga i majka, a kakva je snaha Seka Aleksić?

foto: Bojana Doganjić

Sin Seke Aleksić navršio je godinu dana, a ponosni roditelji, kao i brat Jakov, biće mu velika podrška u svakoj godini života, koja tek dolazi sa svim svojim avanturama i iznenađenjima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković ATAImages, Bojana Doganjić, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti