Anastasijin 24. rođendan: Gudelj stigao u Ljutice Bogdana, Ceca ga dočekala i u ponoć samo jedno poručila (video)

Anastasijin 24. rođendan: Gudelj stigao u Ljutice Bogdana, Ceca ga dočekala i u ponoć samo jedno poručila (video)

Autor: | 25/05/2022

0

Anastasijin rođendan, 24. po redu, dočekan je uz pesmu, piće i odabran krug ljudi. U porodičnom domu Ražnatovića od ponoći je veselo, a kako i ne bi bilo kada je prvi put i budući zet Nemanja Gudelj stigao pravo iz Španije

Pročitajte: Dokaz ljubavi - Anastasija Ražnatović sa tribine bodrila dečka fudbalera (foto)

Instagram

 

Uspešni fudbaler konačno je posle tri meseca zabavljanja sa Anastasijom upoznao i buduću taštu Svetlanu Cecu Ražnatović.

Upoznavanje je palo u porodičnoj vili na Dedinju, a poznati sportista došao je u društvu majke, sestre i brata. Svi zajedno snimili su video kojim su Anastasiji čestitali 24. rođendan.

‒ Srećan rođendan, Taso! Živeli! ‒ rekli su svi nasmejani na snimku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Mnogi su primetili da se u desnom uglu sobe nalazi portret pokojnog Željka Ražnatovića Arkana pa je verovatno da je to jedan od poklona koji je Tasa dobila na rođendan koji će večeras gala proslaviti u beogradskom restoranu. 

Anastasijin rođendan večeras slave svi 

Kako saznaje „Kurur“ pevačica je za ovaj događaj dala pozamašnu svotu, oko deset hiljada evra. Na trpezi će se naći sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, testenina, salati, pita, kao i slatki sto sa kolačima i osvežavajućim desertima. Samo za ovu stavku dala je oko dve hiljade evra. Nešto više, oko tri hiljade evra, koštaće piće. Služiće se sokovi, ceđeno voće, razni alkoholni napici, kokteli, kao i skupocena vina i šampanjci.

Pročitajte: Šta će reći Anastasija?! Sanja Vučić više ne želi da ćuti, sve iznela u javnost - Gudelj i ja se volimo

Boško Karanović

 

Slavljenica jedva čeka da gostima posluži rođendansku tortu, koja je na kraju koštala blizu trista evra. Anastasija se potrudila da svoje goste i iznenadi, pa će svako od njih dobiti simboličan poklon. Sve u svemu biće to veče za pamćenje. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti