Budućoj gospođi Sandal neće biti lako da je nadmaši: Dobro pogledajte venčanicu Emine Jahović, o toj etiketi mašta svaka mlada (foto)

Budućoj gospođi Sandal neće biti lako da je nadmaši: Dobro pogledajte venčanicu Emine Jahović, o toj etiketi mašta svaka mlada (foto)

Autor: | 04/05/2022

0

Venčanica Emine Jahović san je svake buduće mlade

Bivši muž Emine Jahović uskoro će izgovoriti sudbonosno „da“ svojoj izabranici Melis Sutšurup. Građansko venčanje zakazano je za 3. jun u turskoj ambasadi u Rimu, a onda sledi gala proslava koja bi trebalo da traje od 10. do 12. juna u jednom ekskluzivnom rizortu u Marmarisu. Kako navode turski mediji, galantni Sandal je za ovaj važan događaj izdvojio oko 200.000 evra.

Pročitajte: Jaman i Javuz sa televizije saznali da im se otac ženi, Emina očajna - Mustafa ne razmišlja o posledicama svojih postupaka

Cem Talu

 

Mustafa Sandal nije štedeo ni kada se prvi put ženio. Iako su imali manje gostiju, u Istanbulu je tada potrošio pravo bogatstvo. Ono o čemu mnoge devojke maštaju u slučaju Emine Jahović bila je realnost. Pre nego što je na domali prst stavila burmu od platine, za veridbu je dobila Tiffany prsten sa ogromnim dijamantom. Venčana haljina, kreacija neprikosnovene Vere Vang, savršeno joj je stajala, iako je u tom trenutku bila trudna dva meseca.

Pročitajte: Datum je slutio kraj - Ekskluzivne fotografije sa romantičnog venčanja Emine Jahović i Mustafe Sandala

Arhiva Hello!

 

Arhiva Hello!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti