Rajsko ostrvo samo za njih: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić ne mogu da sakriju sreću, fotografija govori više od reči (foto)

Rajsko ostrvo samo za njih: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić ne mogu da sakriju sreću, fotografija govori više od reči (foto)

Autor: | 15/04/2022

0

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova unutar srpskih umetničkih krugova. Gde god se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić presrećni, veliko slavlje u domu poznatog para

Instagram

 

Ovoga puta Jelena i Ivan posetili su Santorini odakle su svoje fanove počastili bajkovitim fotografijama.  Budući da sezona odmora još nije počela poznati par, prema glumčevim rečima, ima ostrvo samo za sebe.

-Van sezone. Ostrvo samo za nas – napisao je Ivan u opisu fotografije.

Pročitajte: Sa osmehom na licu - Jelena Tomašević ponosno saopštila porodične novosti

Instagram

 

Podsećamo, Ivan Bosiljčić poslednjih meseci vredno radi na filmu "Senoviti Mediteran", a poslednji kadrovi su se snimali baš na Santorniju. Jelena je odlučila da se pridruži suprugu i da zajedno naprave kratak predah od poslovnih obaveza.

- Ponosna na mog supruga. Ekipa filma "Senoviti Mediteran" je uspešno završila snimanje na Santoriniju! Imala sam priliku da vidim nekoliko predivnih kadrova i jedva čekam da vidim ceo film - napisala je pevačica uz fotografiju sa Ivanom. 

Pročitajte: Za Jelenu Tomašević danas je veliki dan, suprugu značajno poručila: Sad me valjda razumeš!

Instagram

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti