Majčino srce je ludo od sreće: Sin Dragane Katić oduševio, Bojan je izabrao nju

Majčino srce je ludo od sreće: Sin Dragane Katić oduševio, Bojan je izabrao nju

15/04/2022

0

Sinovi Dragane Katić, Boban i Bojan Živanović, završili su fakultete i krenuli svako svojim putem. Boban je diplomirani inženjer arhitekture, dok je Bojan završio Fakultet političkih nauka. Voditeljka je blizance podizala kao samohrana majka i nikada nije krila koliko je čine srećnom i koliko je ponosna zbog uspeha koje postižu. 

Pročitajte: Sinovi Dragane Katić majci priredili neverovatno iznenađenje, šok na vratima stana (video)

Luka Šarac

 

Ipak, nedavno je, u razgovoru za Story priznala da pati zbog Bobanove odluke da, po završetku specijalizacije u Berlinu, ostane da živi i radi u tom gradu. 

Instagram

 

‒ Ranije je mogao da doleti, s vremena na vreme, ali sada, otkako se zaposlio, to je nemoguće. Čekam da završim snimanje jer samo za vikend mogu da odem da se vidim sa njim ‒ ispričala je Dragana.

Pročitajte: U dom voditeljke uselile se sreća i tuga istovremeno - Sinovi Dragane Katić doneli velike odluke

Boško Karanović

 

Za utehu joj ostaje što je Bojan i dalje u Beogradu, a svakako uživa u činjenici da je rešio da nastavi njenim medijskim putem. Kolege za Bojana imaju samo lepe reči, tvrde da je lepo vaspitan, vredan, profesionalan, a novinari su bili u prilici da ga vide na nedavno održanoj konferenciji za novinare Petra Graša, gde je vodio program.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac