Dragana Katić doživela iznenađenje na vratima svog doma, od šoka nije mogla da govori (video)

Dragana Katić doživela iznenađenje na vratima svog doma, od šoka nije mogla da govori (video)

Autor: | 31/12/2020

0

Voditeljka Dragana Katić najsrećnija je žena na svetu. Iako je tokom ove stresne i veoma teške 2020. godine mnogo brinula, kako o poslu, tako i o sinovima Bobanu i Bojanu, kraj dočekuje uz suze radosnice i veliku sreću. Naime, na "Instagramu" se pojavio snimak, na kom se vidi da je Dragana na vratima svog doma doživela neverovatno iznenađenje i to onda kada se najmanje nadala.

Pročitajte: U dom Dragane Katić sreća i tuga uselile su se istog trenutka - Brinem za sina Bobana

Photo: Luka Šarac

Naime, voditeljka Dragana Katić mislila je da će praznike dočekati sa sinom Bojanom, dok će drugi blizanac Boban biti sam u Nemačkoj, gde živi zbog studija. Međutim, Boban je odlučio da svojoj majci priredi fenomenalno iznenađenje, pa je uspeo da dođe, uprkos brojnim epidemiološkim merama. Pogledajte koliko je Dragana bila zbunjena, srećna i emotivna kada je ugledala sina na vratima porodičnog doma u Beogradu. U dve reči - prava majka.

Pročitajte: Bivši partner i otac sinova Dragane Katić iznenada preminuo

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Boban je kao diplomirani inženjer početkom proleća dobio stipendiju nemačkog Univerziteta umetnosti “Anhalt”, gde je odlučio da ode na master studije. Prvi put voditeljka i njen naslednik bili su razdvojeni duži period, a kako se pre njegov odlazak voditeljka osećala, pokušala je da iskreno kaže u intervjuu za magazin "Story".

- Reč je o izmešanim osećanjima. Prisutna je sreća, ali i tuga, što bliske osobe koje su učestvovale u razvoju mojih sinova, mislim na baku i deku. Oni nisu dočekali da vide njihove uspehe. Prvih nekoliko minuta nakon saznanja da je Boban dobio diplomu i da samim tim uskoro odlazi na master studije, protekli su bez moje reakcije. Zavladao je muk. Narednih pola sata provela sam u suzama prisećajući se emotivnih trenutaka od porodilišta do danas. Fleševi su se samo nizali, a da bih se malo smirila, sipala sam sebi viski, koji inače ne pijem. Okončana je jedna važna životna etapa – iskreno je rekla tada Dragana, koja je ovih dana najsrećnija majka na svetu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Katić (@dragana_katic)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac; Instagram