Potpuno se slomila pred kamerama: Draganu Katić preplavile emocije kad je čula ove reči, suza suzu stiže

Potpuno se slomila pred kamerama: Draganu Katić preplavile emocije kad je čula ove reči, suza suzu stiže

Autor: | 05/06/2023

0

Sin Dragane Katić rasplakao majku svojim rečima

Za Draganu Katić poznato je da je jaka žena koju ništa ne može da pokoleba. Život je nije mazio, ali ona je iz svake bitke izlazila kao pobednik, jača nego ikad. Međutim, nije ostala imuna na reči sina Bojana Živanovića za vreme emisije “Sceniranje”. Video-poruka i nežne reči potpuno su je slomile i rasplakala se pred kamerama.

Kurir TV printscreen

 

Redakcija Kurir TV iznenadila je voditeljku posebnom video-porukom, koju je snimio Draganin sin. Bojan inače ne voli da se da se eksponira u javnosti, ali priliku da javno pohvali majku nije želeo da propusti. O mami je imao samo reči hvale, a njegovo izlaganje nateralo je suze na oči.

“Biti sin Dragane Katić je privilegija, naučite dosta vredne i važne lekcije koje su nezamenjive i niko ne može da vam ih oduzme. Vrednost koju najviše cenim i ono čemu se ja najviše divim kod nje je što je samohrana majka. Naša majka nas je podigla u trenucima kada nije ni ona imala nigde nikoga, nas troje smo uvek imali jedno drugo. Voleli smo je najviše i večno smo joj zahvalni u svakom trenutku”, rekao je Bojan, dok je Dragana brisala suze, pa nastavio:

Pročitajte: Borila se sama kao lav, bez podrške njihovog oca - Ovako je izgledao stan u kom je Dragana Katić živela sa sinovima kad su bili mali (FOTO)

Kurir TV printscreen

 

“Kada ste samohrana majka kada je ona to bila, verujem da osećate dosta osude, stereotipa i momenata u kojima ne uživa niko. Sav njen trud i sve što je uradila za nas ima duplo veću vrednost jer je ona za nas napravila dom, bezbedno mesto za tišinu, samoću, emociju, ljubav, suze, smeh... za sve”.

Bojan je rekao da su on i njegov brat blizanac Boban odrastali zajedno, menjali se i stasa smo u ozbiljne momke zahvaljujući mami, koja ih je uvek sačekala kada se sapletu da ih uhvati i podigne, bila je uvek tu da im pruži ruku.

Pročitajte: Dragana Katić posle 25 godina otkrila veliku porodičnu tajnu - O tome je odlučivao otac mojih sinova, da sam se ja pitala...

Kurir TV printscreen

 

Dragana Katić je tokom cele video-poruke pokušavala da obuzda emocije, ali joj to na kraju nije pošlo za rukom. Suze su lile niz njeno lice dok je govorila o odnosu sa svojim sinovima.

“Ja sam beskrajno bliska sa svojom decom i znam šta oni misle o meni, ali ovako nešto kada čuješ, prosto ne znam šta sam ja do sada pričala. Mogla sam samo ovde da sedim i da čujem ono što je on rekao, Ja znam da je on to rekao u svoje i Bobanovo ime, i stvarno nijedan uspeh, ništa u životu ne može da se meri sa ovim. Ovo je to, kad ti dete da priznanje. Ovo je samo ljubav”, rekla je Dragana Katić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti