Dragana Katić posle 25 godina otkrila veliku porodičnu tajnu: O tome je odlučivao otac mojih sinova, da sam se ja pitala...

Dragana Katić posle 25 godina otkrila veliku porodičnu tajnu: O tome je odlučivao otac mojih sinova, da sam se ja pitala...

Autor: | 05/02/2023

0

Sinovi Dragane Katić, iako blizanci, veoma se razlikuju

Dragana Katić majka je dvojice sinova. Lepo vaspitani, obrazovani i uspešni, blizanci Bojan i Boban najveći su ponos popularne voditeljke.

- Zahvalna sam što sa decom mogu o svemu da razgovaram, mi se veoma lepo osećamo kada sedimo i pričamo, najponosnija sam na to što mogu da mi se povere i što smo toliko bliski. I dan-danas imamo naše veče, to mi je nešto najtoplije – ispričala je Dragana za Story.

Pročitajte: Zdravlje Jelene Rozge naglo se pogoršalo - Nalazi nisu dobri, plašila sam se kako ću se probuditi

Instagram

 

Bez obzira na to što su blizanci i što im se čak i umenima razlikuje samo jedno slovo, Bojan i Boban veom su različiti.

- O njihovim imenima, moram da priznam, mnogo je više odlučivao njihov otac nego ja. To nije bio moj izbor, složila sam se ali bez naročitog oduševljenja. Da sam se ja pitala, zvali bi se Relja i Ras, ali bila sam nadglasana.

Pročitajte: Večno će ga pamtiti - Zorica Brunclik potrešena tužnom vešću, danas je preminuo...

Instagram

 

Bez obzira na sve razlike, Bojan i Boban u jednom su apsolutno složni – u ljubavi prema majci.

- Svakako, u ljubavi, ali i u zamerkama. (smeh) Zameraju mi previše brige, to što vrlo često okrenem njihov broj telefona, umem da zovem sve dok se ne jave, nisu uvek srećni zbog toga, ali pokušavam da im objasnim da to nije samo stvar brige već i želje za njima. Previše brzo mi je nekako došlo njihovo odrastanje, prebrzo je prošlo 25 godina – zaključila je Dragana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin