Drugačiji i svoj: Sin Dragane Katić stigao iz inostranstva, ne zanima ga šta drugi misle o njegovom izgledu FOTO

Drugačiji i svoj: Sin Dragane Katić stigao iz inostranstva, ne zanima ga šta drugi misle o njegovom izgledu FOTO

Autor: | 02/08/2023

0

Sin Dragane Katić letuje sa mamom u Crnoj Gori

Dragana Katić odmara se u Crnoj Gori, a društvo na letovanju pravi joj jedan zgodan frajer po imenu Boban Živanović. Ove godine je, kao i njegov brat blizanac Bojan, proslavio 25. rođendan.

Instagram

 

Lepo su vaspitani, uspešni i obrazovani mladi ljudi, pa popularna voditeljka ima sve razloge da bude ponosna na njih. Već ste mogli da pretpostavite da je reč o njenim sinovima.

Pročitajte: Dragana Katić posle 25 godina otkrila veliku porodičnu tajnu - O tome je odlučivao otac mojih sinova, da sam se ja pitala...

Boban je master inženjer arhitekture. Studirao je u Berlinu, kosmopolitskom gradu čiji mu se umetnički duh očigledno dopao jer je ostao da živi u njemu. Njegov brat završio je političke nauke u Beogradu i bavi se organizacijom i produkcijom.

Instagram

 

Boban je ranije mogao da doleti s vremena na vreme, ali sada, otkako se zaposlio, to je nemoguće. Čekam da završim snimanje, jer samo za vikend mogu da odem da se vidim sa njim – ispričala je svojevremeno Dragana.

Pročitajte: Dosta sam ćutala i sklanjala se! Dragana Katić prvi put progovorila o supruzi oca svoje dece FOTO

 

Iako Boban ima nalog na Instagramu, oglašava se samo kad ima dobar razlog za to. U jednoj od retkih objava talentovani mladić otkrio je da je dizajnirao seriju kinetičkih skulptura. Ima i neobičan modni izraz, prilično savremen, a na „morskoj” fotografiji sa mamom vidimo da se na odmoru malo opustio i da „neguje” riđe brčiće...

Instagram

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @medimleko

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti