Venčanica Darka Kostića i prvi ples uz Olivera Dragojevića: Ovako su Vladimir i Valentina Stojković izgledali na venčanju (foto)

Venčanica Darka Kostića i prvi ples uz Olivera Dragojevića: Ovako su Vladimir i Valentina Stojković izgledali na venčanju (foto)

Autor: | 10/04/2022

0

Vladimir i Valentina Stojković venčali su se 10. juna 2016. godine, što je bila kruna ljubavi koja se rodila tri godine ranije. Njihova svadba, po mnogo čemu lepa i ekskluzivna, i danas se pamti.

Pročitajte: Veliko porodično slavlje - Valentina i Vladimir Stojković u senci ćerke Sare i sina Vladana (foto)

Boško Karanović

 

Mladenci su nekoliko dana ranije doputovali iz Izraela, gde je golman fudbalske reprezentacije Srbije u to vreme igrao za Makabi. Ipak, imali su dovoljno vremena da realizuju sve zamisli, pa i da se, svako sa svojim društvom, oproste od devojačkog, odnosno momačkog života.

Ceremonija sklapanja braka i svadbeno veselje organizovani su u jednom restoranu, u prisustvu porodice i prijatelja, među kojima su bili i brojni fudbaleri.

Pročitajte: Da li je ovo najstilizovaniji par na venčanju Aleksandra Mitrovića - Vladimir i Valentina Stojković održali modnu lekciju

Boško Karanović

 

Mlada je nosila bajkovitu kreaciju Darka Kostića, ukrašenu kristalima i čipkom, sa dugačkim šlepom, dok je mladoženja izabrao crno odelo sa jedinstvenim printom, uz koje je poneo leptir-mašnu.

Pročitajte: Jelena trudna, Duško preplavljen emocijama - Sva sreća na jednoj slici, nećete verovati ko ju je objavio (foto)

Boško Karanović

 

Tek venčani bračni par prvi ples odigrao je uz numeru „Bez tebe“, Olivera Dragojevića, a zatim je zapevao Saša Matić.

‒ Valentina me je osvojila svojom jednostavnošću i životnim principima zbog kojih se razlikuje od većine današnjih devojaka ‒ izjavio je mladoženja u ekskluzivnom intervjuu za HELLO!, prvom koji je dao nakon što je lepoj Crnogorki rekao „da“.

Pročitajte: Jovana i Željko dva puta su se zavetovali na večnu ljubav, ali jednu stvar nikada nisu učinili, sada je za to kasno

Boško Karanović

 

Venčanju je prisustvovao i Vladimirov sin Lav, kojeg je dobio u prvom braku sa Bojanom Rajić.

‒ Još je mali da bi shvatio značaj održane ceremonije, ali odlično se proveo sa drugarima. Inače, Valentina i Lav savršeno funkcionišu. Kad smo svi zajedno u Izraelu, oboje više vole da odu u šetnju, nego da gledaju moje utakmice ‒ priznao je sveže oženjeni Vladimir, koji je za prvo putovanje sa suprugom izabrao Santorini.

Pročitajte: Srce Vladimira Stojkovića je slomljeno - Odlazim, a volim te!

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti