Da li je ovo najstilizovaniji par na venčanju Aleksandra Mitrovića: Vladimir i Valentina Stojković održali modnu lekciju

Da li je ovo najstilizovaniji par na venčanju Aleksandra Mitrovića: Vladimir i Valentina Stojković održali modnu lekciju

Autor: | 31/05/2021

2

Vladimir i Valentina Stojković - bračni par pobrao sve komplimente 

Posle više od godinu dana ponovo je dozvoljeno okupljanje većeg broja ljudi i organizovanje proslava, a fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović i njegova izabranica Kristina prvi su priredili svadbeno veselje kao u stara dobra vremena. Pozivnice je dobilo više od sto zvanica, prvenstveno Aleksandrovih kolega, a među njima i Vladimir Stojković.

Pročitajte: Oženio se fudbaler Aleksandar Mitrović, svi komentarišu mladinu haljinu (foto)

Boško Karanović

 

Kapiten „Partizana“ došao je, ruku podruku, sa suprugom Valentinom, koja i posle dve trudnoće može da se pohvali manekenskom linijom. Osim toga, ono zbog čega mnogi hvale zgodnu Crnogorku, rodom iz Pljevalja, jeste činjenica da nije podlegla trendu estetske hirurgije. Umesto za silikone Valentina se odlučila za negu prirodnog izgleda, i nije pogrešila.

Par koji se posle tri godine zabavljanja venčao 2016. godine i danas važi za jedan od najskladnijih u javnom životu. Njihova harmoničnost na svim poljima ogleda se i u načinu odevanja, koji bi se mogao opisati kao svedena elegancija. Za venčanje Aleksandra Mitrovića Vladimir Stojković izabrao je klasično odelo sive boje, dok se Valentina opredelila za dugačku crnu haljinu sa dubokim izrezom i atraktivne crvene sandale. I to je bilo dovoljno da zablistaju.

Pročitajte: Vladimir i Valentina Stojković - Naš porodični tim

Boško Karanović

 

‒ Trudim se da razgraničim posao i porodicu. Na teren ulazim ne misleći na kuću, i obrnuto. Jedino tako mogu da dam maksimum na oba polja ‒ otkrio je je jednom prilikom Vladimir Stojković u intervjuu za HELLO!, odgovarajući na pitanje kako održava balans između vrhunskih sportskih rezultata i vremena koje posvećuje supruzi i deci.

Komentari (2)

Loading
Aleksandar Marković 23:52 31.05.2021
Odgovori

Toliko su obični i bezveze, da nema kud...??? Ovako obučene ljude srećemo po gradu... Svašta???

Ja 15:17 07.06.2021
Odgovori

Bez ukusa i bez stila.. " Nidje veze nema.." A hit su s ovim kratkim pantalonama.. Bože me sačuvaj!

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti