Spavaš li mirno, Kembel Naomi: Sin Bojane Rajić poslao jasnu poruku (video)

Spavaš li mirno, Kembel Naomi: Sin Bojane Rajić poslao jasnu poruku (video)

Autor: | 13/04/2021

1

Sin Bojane Rajić, jedanaestogodišnji Lav, koga je dobila u braku sa golmanom Vladimirom Stojkovićem, izrasta u ozbiljnog dasu. Ponosna mama obožava da na svom profilu objavljuje fotografije sa starijim sinom, a nedavno su hladne februarske dane proveli odmarajući na Maldivima.

Pročitajte: Izolacija kakvu biste poželeli - Zavirite u luksuzni dom Bojane Rajić (foto)

Kako zbog pandemije školarci i dalje nastavu prate onlajn, nekadašnja manekenka uživa sa sinovima u svakom trenutku njihovog odrastanja. Kada se obaveze oko škole završe, slobodno vreme provode u zajedničkim razgovorima, smehu do suza i dobrom provodu. Upravo jedan takav momenat zabeležila je Bojana, a video-zapis objavila na „Instagramu“.

Sin Bojane Rajić jasno pokazao ko je najlepša manekenka na svetu

Dok su uživali u sunčanom popodnevu Lav je, gledajući fotografije na mobilnom telefonu, zaključio da je najlepša manekenka na svetu upravo njegova mama. Sin Bojane Rajić ju je duhovito uporedio sa Naomi Kembel, koja njegovoj mami nije ni blizu, te je zaključio da mu nikako nije jasno kako su se te dve karijere tako različito odvijale.

Pročitajte: Bojana Rajić objavila fotografiju sa ocem, fanovi u neverici - Nemoguće, da nisi pogrešila?!

Brojne poznate ličnosti oduševile su se Lavovim izlaganjem, a među njima i glumica Matea Milosavljević koja je Bojani dala jednu preporuku.

„Dete lepo kaže. Najjača noga Beograda između ostalog, naravno“, napisala je Matea, na šta je Bojana duhovito odgovorila:

„Sad mi je jasno zašto Naomi nikad nije došla u Beograd. Uplašila se moje noge!“

„Vidi, nije daleko od istine! Da osiguraš noge, ako mene pitaš“, poručila je glumica i dobila veliku podršku Bojaninih fanova.

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ano Nimus 12:50 15.04.2021
Odgovori

Duboko misaoni razgovori... baš... vrhunac zivota dobra noga... Idem da se napijem od srece, koja sam ja sebi carica kad razgovore ovih poznatih cujem.

hellomagazin.rs hellomagazin