Muškarci sa stilom: Modni defile srpskih fudbalera oduševio pripadnice lepšeg pola (foto)

Muškarci sa stilom: Modni defile srpskih fudbalera oduševio pripadnice lepšeg pola (foto)

Autor: | 31/05/2021

1

Svadba Aleksandra Mitrovića okupila je veliki broj fudbalera na jednom mestu, a o njihovim stajlinzima će se tek pričati...

Retke prilike da trenerke i patike u kojima provode najviše vremena zamene elegantnim odelima obično se pretvore u svojevrstan modni defile naših fudbalera. Tako je bilo i na svadbi Aleksandra Mitrovića, kada su se njegove kolege pojavile u izdanjima u kakvim ih ne viđamo svakodnevno.

Boško Karanović

 

 
 

Za razliku od starije garde sportista kojima stil i nije bio jača strana, mlađi naraštaji i te kako su upoznati sa trendovima, a ne ustručavaju se ni da probaju različite odevne kombinacije. Ovog puta, kao po dogovoru, odlučili su se za svedene varijante. Sakoi klasičnog kroja, bele košulje i elegantne cipele učinili su da naši popularni sportisti na venčanju prijatelja izgledaju kao „milion dolara“.

Pročitajte: Nova veza na pomolu - Adem Ljajić obasipa cvećem folk pevačicu?

Boško Karanović

 

 

Pojedini, poput Adema Ljajića ili Saše Lukića, dozu nonšalancije postigli su kombinujući odela i patike.

‒ Uvek sam voleo da se lepo oblačim, a ta moja strast došla je do izražaja kad sam se preselio u Italiju. Učim od najboljih i bez problema priznajem da sam iskopirao njihov stil odevanja. U principu, ne gledam kako se oblače momci u mojoj okolini. Kupujem isključivo ono što mi se sviđa i što mi dobro stoji ‒ priznao je Saša u intervjuu za HELLO!.

Pročitajte: Svadba Aleksandra Mitrovića - Svi komentarišu mladinu haljinu (foto)

Boško Karanović

 

 

 

Kada je reč o praćenju modnih tokova, na ruku im, osim činjenice da mogu priuštiti sebi sve što im se dopada, ide i to što većina nastupa za klubove iz vodećih evropskih metropola, od Italije, preko Francuske i Španije, do Engleske. I po svemu sudeći, kao što kaže Saša, spremni su da uče od najboljih.

Boško Karanović

 

Stajlingom su se izdvojili i Vladimir Stojković, Nemanja Radonjić, Nikola Milenković, Marko Grujić. Upućeni u dešavanja na „Instagramu“ lako će zaključiti da je Marku u doterivanju pomogla devojka Mia Zeremski. Atrakivna osamnaestogodišnja odbojkašica osim u sport, veliki je zaljubljenik u modu, a da se ljudima dopada kako se oblači svedoči i podatak da na toj društvenoj mreži ima više od dvadeset hiljada pratilaca.

Boško Karanović

 

 


 
 

 
 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti