Vladimir Stojković proslavio sinu rođendan: Zavirite na veliko crno-belo slavlje, tata ništa nije prepustio slučaju FOTO

Vladimir Stojković proslavio sinu rođendan: Zavirite na veliko crno-belo slavlje, tata ništa nije prepustio slučaju FOTO

Autor: | 29/03/2023

0

Sin Vladimira Stojkovića proslavio šesti rođendan

Čuveni srpski golman Vladimir Stojković i njegova supruga Valentina proslavili su šesti rođendan sinu Vladanu.

Pročitajte: Venčanica Darka Kostića i prvi ples uz Olivera Dragojević - Ovako su Vladimir i Valentina Stojković izgledali na venčanju (foto)

Instagram

 

Rođendanska žurka bila je u znaku fudbalskog kluba Partizan, a osim ukrasnih balona, na jednom zidu postavljen je i veliki pano napravljen od fotografije Stojkovića na terenu koji u rukama drži sina, a pored ove fantastične dekoracije, našla se i Vladanova figura od kartona.

Pročitajte: Naša mala pravoslavna porodica - Ovako je Nikola Rokvić proslavio rođendan sina Simeona FOTO

Instagram

 

Osim toga Vlada i Valentina naručili su i ogromnu tortu sa motivima fudbalske lopte i tatinog kluba, a kojoj su se definitivno obradovali najmlađi gosti.

Instagram

 

Osim drugara i sestre Sare, slavlju je prisustvovao i Vladimirov sin iz prvog braka Lav, koji je sudeći po fotografijama najviše obradovao slavljenika svojim prisustvom.

Pročitajte: Svaka devojčica želi ovakav rođendan - Ćerka Mie Borisavljević oduševila, dekoracija i torta su apsolutni hit godine FOTO

Instagram

 

Podsetimo, Vladimir i Valentina Stojković venčali su se 10. juna 2016. godine, što je bila kruna ljubavi koja se rodila tri godine ranije. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti