San pastelnih snova: Zavirite na rođendan ćerke Vladimira Stojkovića, torta će vas oduševiti

San pastelnih snova: Zavirite na rođendan ćerke Vladimira Stojkovića, torta će vas oduševiti

Autor: | 04/09/2023

0

Ćerka Vladimira Stojkovića proslavila rođendan

Vladimir Stojković bio je najsrećniji otac kada je na svet došla njegova mezimica Sara. Golman ima sina iz prethodnog braka, a supruga Valentina podarila mu je 2018. godine njihovo prvo zajedničko dete, Vladana, tako da je Sara trenutno jedina princeza u porodici.

Instagram

 

To su Vladimir i Valentina i pokazali na proslavi petog rođendana svoje mezimice. Dekoracija je bila u nežnim pastelnim tonovima, a gosti su se osećali kao da su ušli u prodavnicu slatkiša. Predimenzionirani sladoledi i šareni baloni bili su svuda, pravi mali raj za decu, ali i odrasle, što da ne?

Pročitajte: Tara Đoković proslavila rođendan, mama Jelena zabranila duvanje svećica - Kada smo posetili Kosovo...

Slavljenica je ispoštovala temu i imala je zanimljiv autfit. Lepršava haljinica od tila u četiri reda, svaki u drugačijoj boji. Na glavi je nosila krunu, da se zna da je ona princeza ovog događaja.

Instagram

 

A kad smo već kod torte – lepšu skoro niste videli. Nežne boje, korneti, makaronsi i krofnice od fondana, a na samom vrhu replika Sarinog rođendanskog izdanja. Torta je sigurno ukusna pored toga što izgleda fantastično, i moramo priznati da bi nam malo bilo žao da isečemo ovakvo remek-delo.

Instagram

 

Kad se setimo kakvu rođendansku žurku su priredili sinu Vladanu krajem marta, ubeđeni smo da Vladimir i Valentina imaju pravo oko za detalje i ispunjavaju želje svojim mališanima.

Pročitajte: Venčanica Darka Kostića i prvi ples uz Olivera Dragojevića - Ovako su Vladimir i Valentina Stojković izgledali na venčanju

Podsetimo, popularni par venčao se u junu 2016. godine, a dve godine kasnije dobili su Vladana. Vladimir iz prvog braka sa Bojanom Rajić ima sina Lava, koji je u aprilu ove godine proslavio jedanaesti rođendan.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti