Pleši sa mnom: Za prvi ples Petar i Hana odabrali su ovu pesmu, neki su iznenađeni, drugima je logično

Pleši sa mnom: Za prvi ples Petar i Hana odabrali su ovu pesmu, neki su iznenađeni, drugima je logično

Autor: | 22/02/2022

0

Prvi ples Petar i Hana otplesali su uz ovu numeru

O detaljima venčanja Petra Graša i Hane Huljić dugo će se još pričati jer je malo koji događaj izazvao toliku pažnju u celom regionu. Čuli smo da je popularni pevač zaplakao u splitskoj crkvi jer su ga ponele emocije, videli smo kako je izgledala famozna venčanica o kojoj se nedeljama pisalo, zaintrigirala nas je i neobična svadbena torta, a da li znate uz koju pesmu je srećni par uplovio u bračni život?

Pročitajte: Gospodin i gospođa Grašo! Venčali se Hana i Petar, mlada blistala u božanstvenoj venčanici, mladoženja nikad srećniji (foto)

Nije to bio Danijelin hit „Pleši sa mnom“, ako je slučajno neko pomislio... Mladenci su se odlučili za „Bitlse“, pošto su oboje veliki fanovi slavnog engleskog brenda, a „Here, There and Everywhere“ naziv je balade uz koju su odigrali prvi ples.

“I want her everywhere, and if she's beside me I know I need never care, but to love her is to need her everywhere...“, glasi refren pesme iz šezdesetih. Stihovi su toliko ljubavni da njihovo značenje ne zastareva.

Pročitajte: Petar Grašo prvi put progovorio o prinovi - Trebalo mi je vremena da osvestim tu informaciju

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti