Bila je tu i kada je ubijen Željko Ražnatović Arkan: Ona je Cecina senka, najveći oslonac i čuvar tajni (foto)

Bila je tu i kada je ubijen Željko Ražnatović Arkan: Ona je Cecina senka, najveći oslonac i čuvar tajni (foto)

Autor: | 27/03/2022

0

Cecina sestra Lidija je njena najveća podrška 

Iako na skoro svakoj fotografiji, na kojoj su zajedno, svesno nastoji da bude u drugom planu, Lidija Ocokoljić verna je podrška i čvrst oslonac svojoj godinu dana mlađoj sestri Svetlani Ceci Ražnatović.

Roditelji, Slobodan i Mirjana Veličković, od malih nogu su ih vaspitavali da jedna uz drugu koračaju kroz život, a one su do danas ostale izuzetno bliske.

Pročitajte: Godine im ne mogu ništa - Cecina sestra Lidija je dokaz da žene u ovoj porodici ne stare

Miloš Nadaždin

 

Lidija se pre 18 godina udala za fudbalera Predraga Ocokoljića, sa kojim je dobila četvoro dece: Helenu, Viktora i blizance Iliju i Petra. I baš kao što su ona i Ceca odrastale, u ljubavi i slozi, tako rastu i njihova deca. A koliko je Veljko Ražnatović vezan za tetku najbolje govori podatak da je na grudima istetovirao njeno ime.

Lidija Ocokoljić sa porodicom živi na istoj adresi kao i folk zvezda, u Ljutice Bogdana. 

Mirko Tabašević

 

Ovo je uradila Cecina sestra Lidija na njenoj svadbi 

Lidija i Ceca zajedno su prošle kroz mnoge lepe, ali i traumatične događaje. Sestre su bile zajedno i kada je u „Interkontinentalu“ izvršen atentat na Željka Ražnatovića Arkana i pokušavale da mu ukažu pomoć do dolaska lekarske ekipe. 

S druge strane, ostala je da se prepričava anegdota sa Cecinog i Arkanovog venčanja, kada je Lidija „prodavala mladu“ i, kako tvrde svedoci, pošteno „tvrdila pazar“. Na kraju je mladoženja skinuo sa ruke zlatan sat i prsten, a potom su to učinili i njegovi prijatelji.

Pročitajte: Veljko Ražnatović u društvu tri nasmejane dame - Ceca, Lidija i Bogdana savršene u crnom

Creative Couple Media

 

Uprkos tome što lagano korača ka pedesetom rođendanu, a iza sebe ima tri porođaja, atraktivna plavuša i danas se može pohvaliti besprekornom figurom, pa ne čudi što s vremena na vreme osvanu naslovi „U ovoj porodici žene ne stare“. 

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još