Strogi roditelji Ceci jednu stvar nikada nisu oprostili: Mira i Slobodan Veličković želeli su ovakav život svojoj ćerki

Strogi roditelji Ceci jednu stvar nikada nisu oprostili: Mira i Slobodan Veličković želeli su ovakav život svojoj ćerki

Autor: | 01/02/2022

0

Roditelji Cece Ražnatović ponosni na ćerkine uspehe

U kakve ćemo ljude izrasti umnogome zavisi od porodičnog okruženja iz kog smo potekli, a roditelji Svetlane Cece Ražnatović imaju mnogo razloga da budu ponosni na uspehe svoje starije ćerke. Uostalom, i folk zvezda, iako retko objavljuje slike sa majkom Mirom i ocem Slobodanom, ne krije da je od njih dobila mnogo ljubavi i pažnje i da, mada su bili strogi prema njoj i sestri Lidiji, nema nijednu zamerku. 

Pročitajte: Treće veličanstveno slavlje u domu Ražnatovića - Ceca blista na proslavi 48. rođendana (foto)

Mirko Tabašević

 

‒ Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset sati uveče iako se sve završava u ponoć. Mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće“ ‒ prisetila se jednom prilikom folk zvezda.

Po svemu sudeći Ceca Ražnatović se, kao majka, i sama pridržavala oprobanog “recepta” iz detinjstva, pa je bila stroga prema svojoj deci Veljku i Anastasiji. Iako ih je sama odgajala, a uz to gradila karijeru, mora se priznati da njenog sina i ćerku nisu pratili skandali. 

Pročitajte: Otac Cece Ražnatović hitno operisan, folk zvezda konstantno na vezi sa lekarima

Mirko Tabašević

 

Roditelji Cece Ražnatović za ćerku su želeli samo najbolje

Uprkos tome što je postigla uspeh kakvim se malo ko može pohvaliti na muzičkoj sceni, ne samo Srbije, već i regiona, roditelji Cece Ražnatović očekivali su i više od toga. Pogotovo majka, koja je po zanimanju učiteljica. 

‒ Želela sam da studiram psihologiju. Bila sam na dobrom putu da to ostvarim, nikada nisam imala problem sa školom. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera mojim roditeljima nikada nisu bili dovoljni. Nisu mi oprostili što nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet ‒ otkrila je.

Mirko Tabašević

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti