Ekskluzivno za "Hello!" Ceca Ražnatović prenosi utiske sa rođendanskog slavlja svojih sestrića

Ekskluzivno za "Hello!" Ceca Ražnatović prenosi utiske sa rođendanskog slavlja svojih sestrića

Autor: | 19/04/2015

0


Bez medijske pompe i u društvu najbližih prijatelja i članova porodice, folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović organizovala je protekle srede rođendansko slavlje u klubu smeštenom u njenoj vili pokraj čuvenog stadiona "Marakana". Zvanice su u raskošni dom na uglu Sokobanjske i ulice Ljutice Bogdana počele da pristižu u osam sati uveče, ali su se slavljenici Ilija, Petar i Helena Ocokljić na zabavi pojavili pola sata kasnije. Na ulazu u klub servirani su najraznovrsniji slani specijaliteti, ali i raskošne korpe voća, kao i na desetine vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića. Deci su u zasebnom delu kluba u kući bili dostupni samo bezalkoholni napici namenjeni njihovom uzarstu, a i muzički program, za koji je bio zadužen di-džej Mile, bio je prilagođen dečjoj proslavi koju su, već tradicionalno, u domu Ražnatovića i Ocokoljića otvorili animatori. U centralnom delu prostorije, namenjene porodičnim proslavama, sedeli su Cecina sestra Lidija i njen suprug Predrag Ocokoljić koji su širokog osmeha dočekivali zvanice. Na spisku su se te večeri našli samo najbliži prijatelji porodica Ražnatović i Ocokoljić, a među njima i modni kreator Saša Vidić, reditelj i fotograf Miloš Nadaždin, kao i Cecin najbolji prijatelj i bliski saradnik Sreten Radović.
U slavljeničkom razgovoru, Ceca prenosi utiske sa nezaboravnog slavlja koje je unelo neizmernu radost u živote njenih sestrića i sestričine.
- S radošću smo se okupili da proslavimo Helenin, Petrov i Ilijin rođendan. Uvek su najmlađa deca najveći mezimci u porodici, a Ilija i Petar su u fazi kada non-stop pričaju, igraju se... Odrastaju uz starije klince i znatno brže napreduju pa su blizanci definitivno najinteresantniji članovi porodice.
Stariji Petar slatko nas je nasmejao kada mu se na fotografisanju za magazin "Hello!" prispavalo. Slavlju je prisustvovao i četvrti naslednik porodice Ocokoljić, mali Viktor koji će rođendan slaviti 5. maja, te Cecina deca - Anastasija sa dečkom Kostadinom Terzićem i Veljko koji je prethodne večeri uživao u višečasovnom izlasku sa majkom.
- Lidijina i moja deca odrastaju zajedno i među njima je izuzetno izražena bliskost i ljubav koja je evidentna u svim situacijama. Anastasija i Helena su najbliskije dok su Viktor, Veljko i blizanci u drugom taboru - otkriva slavna pevačica.

Nastavak intervjua sa folk divom, kao i ekskluzivne fotografije slavlja u pevačicinom domu pročitajte i pogledajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka 20. aprila!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti