Iva Štrljić se javno obratila ocu, zajednička fotografija probudila emocije: Danas je tvoj rođendan... (foto)

Iva Štrljić se javno obratila ocu, zajednička fotografija probudila emocije: Danas je tvoj rođendan... (foto)

Autor: | 23/03/2022

0

Otac Ive Štrljić proslavio rođendan

Talenat je nasledila od oca, velikog jugoslovenskog glumca Milana Štrljića. Iako ih je život razdvojio – posle razvoda roditelja ona je ostala sa majkom u Beogradu, a on se preselio u Split, gde je postao upravnik Hrvatskog narodnog kazališta – Iva Štrljić ostala je sa njim u kontaktu. Pričalo se da nisu u dobrim odnosima, što je simpatična glumica više puta demantovala. Uostalom, na društvenim mrežama često evocira uspomene, a juče mu je na poseban način čestitala rođendan.

Proćitajte: Milan Štrljić nikada ne govori o ćerki Ivi, ovo je jedini izuzetak - To je sudbina i tako je moralo biti

Iva, koja je gledaoce kraj malih ekrana oduševila ulogom Dijane Erski u hit seriji „Igra sudbine“, na Instagramu je objavila fotografiju iz detinjstva i probudila nostalgiju za nekim lepšim vremenima.

‒ Danas je tatin rođendan i, birajući fotografiju, nekako uvek dođem do toga da mi je ova naša jedna od najdražih. Jer, sve je tu negde na njoj, u pogledu oca, u pogledu deteta, u zamišljenosti, u durenju, u osmehu, u smazanim palačinkama i izrecitovanoj pesmici... Onaj maleni smešni detinjasti trenutak koji razumeju tate i razumeju ćerke. Onaj neki krhki, nespretni, simpatični momenat koji teško da umem da opišem tek tako, nekim pridevom, nekom rečju. Jednostavno, taj zajednički trenutak tata i trenutak ćerki...

Pročitajte: Za njenog oca svi smo čuli, ali znate li kako izgleda majka Ive Štrljić? Evo na koga je glumica nasledila lepotu (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin