Milan Marić oduševljeno: Nika mi je ukrala srce

Milan Marić oduševljeno: Nika mi je ukrala srce

Autor: | 17/02/2022

2

Ljubav Milana Marića je ona 

Dok se gomila devojaka bori za mrvu pažnje Milana Marića (31), zgodni glumac ipak ima gde da usmeri svoju nežnost. To je pokazao kada se nedavno fotografisao sa psom i otkrio da gaji veoma jaku vezu sa svojim kućnim ljubimcem. Reč je o Niki, ženki patuljastog šnaucera, staroj tek dve i po godine. Kako je Milan naveo, prilično nestašnoj i podjednako maznoj.

Pročitajte: Razlika u godinama će vas tek sada šokirati - Pre skoro dve decenije starije Jelene, ljubav Milana Marića bila je ova poznata dama (foto)

Ivana Todorović / Magazin Pas

 

‒ Zvanično ona je pas mojih roditelja. Uglavnom je, zbog prirode mog posla, stacionirana kod njih. Tamo je sigurna i tamo joj je udobno. To mi se čini bolje rešenje nego da je držim po ceo dan zaključanu, budući da snimanja nekada umeju da traju po 13-14 sati. A ne bih da je čuvaju nepoznati ljudi i da joj stalno menjam adresu niti da je ostavljam kojekuda kada moram na putovanja. Ovako dođem kod mojih po nju, otmem je na nekoliko dana pa je vratim I tako kad god mogu. Sada sam ubeđen da mi je moji više ne bi ni dali ‒ ispričao je Marić, prenosi Story.

Ivana Todorović / Magazin Pas

 

 

Komentari (2)

Loading
Djoka iz bloka 10:58 18.02.2022
Odgovori

Ni za jednim drugim samo u redu trce njega da stignu 🤣🤣🤣 Koliko je placen ovaj tekst da se napise i cita li to iko 🤣🤣

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti