Prvi put u javnosti posle raskida: Đorđe Kuljić uslikan na rođendanu prelepe manekenke (foto)

Prvi put u javnosti posle raskida: Đorđe Kuljić uslikan na rođendanu prelepe manekenke (foto)

Autor: | 09/03/2022

0

Đorđe Kuljić preboleo Anastasiju

Život ide dalje. Nedavni raskid nije ostavio posledice, bar ne vidljive, jer ni Anastasija Ražnatović ni Đorđe Kuljić ne skidaju osmeh s lica. Ona gostuje u emisijama, opuštena je, uživa, a i on se ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Nema boljeg dokaza da su se rastali kao prijatelji.

Pročitajte: Fotografije ne lažu - Anastasiji Ražnatović aplaudiraju na šmekerskom potezu posle raskida (foto)

Instagram

 

Mladi novosadski biznismen nedavno je boravio u Zagrebu. Nije poznato da li je putovanje bilo poslovne prirode ili je razlog bio jedan važan rođendan. Naime, Instagram je otkrio da je krajem februara prisustvovao gala zabavi koju je priredila njegova drugarica Nika Čorak. Zagrebačka manekenka koja živi i radi u Los Anđelesu slavila je 25. rođendan, a među veselim gostima zapazili smo i nekoliko poznatih lica koja su u tesnoj vezi sa srpskom javnom scenom.

Pročitajte: Druži se sa Đokovićem, zarađuje milione i baš ume da uživa u životu - Ko je Đorđe Kuljić, bivši dečko Anastasije Ražnatović

Instagram

 

Da kraj ljubavi ne mora da bude bolan Đorđe i Anastasija pokazali su i pre nekoliko dana na rođendanskoj žurki zajedničkog prijatelja Filipa Krajinovića, gde su se srdačno pozdravili.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti