Godinu dana od smrti Sanje Ilića bivša supruga skupila hrabrosti, njene reči otkrivaju pravu istinu

Godinu dana od smrti Sanje Ilića bivša supruga skupila hrabrosti, njene reči otkrivaju pravu istinu

Autor: | 08/03/2022

0

Bivša supruga Sanje Ilića oglasila se na Instagramu 

Bivša supruga preminulog muzičara Sanje Ilića, frontmena „Balkanike“, oglasila se povodom godišnjice njegove smrti. Tatjana Karajanov je na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku fotografiju i duboko emotivne reči:

Story

 

-Ima jedno mesto u mom srcu, dragi Sanjice, koje će uvek pripadati tebi. Uvek... Mnogo sam zahvalna za sve dragocene trenutke sa tobom ispunjene smehom i muzikom. Čast je bila provesti jedan kratak, ali sadržajan period života sa takvim umetnikom. Vidimo se u nekim drugačijim i boljim vremenim.

Pročitajte: Bivša Supuga Sanje Ilića iskreno - Dan sahrane pamtiću kao najteži dan u mom životu

Instagram

 

Sanja i Tanja venčali su se u oktobru 2016. godine, ubrzo pošto što su se upoznali na promociji jedne knjige. U godinama koje su usledile odavali su utisak skladnog bračnog para, pa su se mnogi začudili kada je nisu videli na njegovoj sahrani.

Da bi prekinula spekulacije, Tatjana je javno pojasnila:

Story

 

‒ Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego posle razvoda. Ipak, ostali smo u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju, ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin