Sanja Ilić sahranjen pored bivše supruge Zlate, sin Andrej neutešan (foto)

Sanja Ilić sahranjen pored bivše supruge Zlate, sin Andrej neutešan (foto)

Autor: | 12/03/2021

0

Sanja Ilić sahranjen je danas u Beogradu, na Novom groblju, u krugu porodice, kako su i želeli. Među prvima se na Novom groblju pojavio Sanjin sin Andrej, koji je bio vidno utučen i sav u crnini, a podršku su mu sve vreme pružali očeve kolege i prijatelji. 

Pročitajte: Sanja Ilić preminuo od posledica korona virusa, a o svojoj velikoj životnoj ljubavi Zlati nedavno je pričao ovako

Ata Images

 

 

Sanjin naslednik Andrej nepomično je tokom opela stajao pored očevog sanduka, sa suzama u očima, a veliki broj prijatelja i kolega došlo je da isprati kompozitora na večni počinak. 

Ilić je sahranjen pored prve supruge, glumice Zlate Petković, dok se njegova druga žena, sa kojom je poslednjih godina bio u braku, Tatjana Karajanov nije pojavila na sahrani, kao ni na komemoraciji koja je juče održana u zgradi RTS-a, navodi "Kurir". 

Pročitajte: Ispovest Sanje Ilića - Nije moralo tako da se desi, nisam stigao da joj kažem ni koliko je volim

Ata Images

 

 

Komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića održala se juče, 11. marta u prostorijama RTS. Članovi porodice, prijatelji i kolege oprostili su se od velikog umetnika u medijskoj kući sa kojom je sarađivao tokom svoje karijere duge gotovo 60 godina.

Podsetimo, Sanja Ilić preminuo je 7. marta u Zemunskoj bolnici, od posledica korona virusa. Lekari su u međuvremenu ustanovili da je njegovo stanje kritično jer je godinama imao leukemiju a da to nije ni znao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti